Program för sommarlägren
Upptäck våra Sommarläger i Spanien!

Boendealternativ

Studenterna bor i delade sovsalar i lägrets residens och sovsalarna är uppdelade efter kön och ålder. Ledare finns tillgängliga dygnet runt för att hjälpa studenterna. På alla våra läger förutom Marbella kan studenter över 14 år välja att bo i värdfamilj (se värdfamilj längre ner).

Dagläger

Detta program är utformat efter de studenter vars föräldrar bor eller semestrar i Spanien. Dagläger deltagarna deltar i samma aktiviteter, lektioner, sportaktiviteter, workshops som övernattande studenter mellan 9:15 till 20:00 men de återvänder till sina familjer över natten. Lunch och mellanmål är inkluderat men inte helger på lägret. Transport till och från lägret är valfritt och tillgängligt i alla städer.

Värdfamilj

Studenter från 14 år och uppåt kan välja att bli en del av en spansk familj genom vårt värdfamiljs program. Från klockan 9:15-20:00 deltar de i lägrets alla aktiviteter såsom språklektioner, workshops,sport och utflykter men efter dagens slut återvänder de till sina värdfamiljer lagom till middagstid. Detta program inkluderar inte helger på lägret.

Kombinerade städer

Om studenten är intresserad av att upptäcka fler av Spaniens regioner finns det möjlighet att kombinera olika städer där Enfocamp har sommarläger i Barcelona, Madrid, Marbella, Salamanca & Valencia.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.