Zomerkamp Programma
Ontdek onze Zomerkampen in Spanje!

Residenties

Het Residentie programma omvat de essentie van onze zomerkamp filosofie: Door samen te wonen, studeren, spelen en talen te oefenen, 24 uur per dag, in een multiculturele omgeving, leren de kampeerders interpersoonlijke en een taalkennis die ze kunnen gebruiken voor de rest van hun leven. Als er wordt gekozen voor deze optie worden de studenten alleen opgedeeld in twee groepen tijdens de taallessen in de ochtend. De rest zullen ze allemaal samen meemaken, van ochtendsporten, kunst workshops, activiteiten, exursies, maaltijden en meer. Het is de perfecte manier om vrienden voor het leven te maken vanover de hele wereld!

Het Residentie programma is beschikbaar in onze:

Thuisblijf programma

Scholieren van 14 jaar en ouder kunnen ervoor kiezen deel te worden van een Spaans gezinsleven door middel van ons thuisprogramma. Van 9:00 tot 19:30 nemen zij deel aan alle kampactiviteiten - taallessen, workshops, sporten en excursies -, 's avonds voor het avondeten keren zij echter terug naar hun gastgezin.

Het Dagkamp programma

Dit programma is ontworpen voor kampeerders van wie de familieleden op vakantie zijn of in Spanje wonen. De dagkamp cursist neemt deel aan dezelfde activiteiten, lessen, sport en workshops als de kampeerders die op het kamp de nacht doorbrengen van ongeveer 9:00 tot 20:00. 's Avonds keren zij echter terug naar hun gastgezin. Middageten en snacks zijn inbegrepen, verblijf op het kamp gedurende het weekend niet. Vervoer van en naar het kamp is facultatief, beschikbaar op elke locatie.

Alleen taalcursus

Dit zomerprogramma bestaat uit deelname aan de talenlessen en de workshops en sporten die voor de lunch plaatsvinden. Rooster: van 9:00 tot 12:30 uur

Het programma is beschikbaar in

Combinatie Stadsprogramma

Als de student graag meer dan één Spaanse regio wil ontdekken, dan kunnen zij programma´s combineren met al onze ENFOREX zomerkamp steden.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.