Zomerkamp Programma
Ontdek onze Zomerkampen in Spanje!

Residenties

Het Residentie Verblijf omvat de essentie van onze zomerkamp filosofie: Door samen te wonen, studeren, spelen en talen te oefenen, 24 uur per dag, in een multiculturele omgeving, leren de kampeerders interpersoonlijke en een taalkennis die ze kunnen gebruiken voor de rest van hun leven. Als er wordt gekozen voor deze optie worden de studenten alleen opgedeeld in twee groepen tijdens de taallessen in de ochtend. De rest zullen ze allemaal samen meemaken, van ochtendsporten, kunst workshops, activiteiten, exursies, maaltijden en meer. Het is de perfecte manier om vrienden voor het leven te maken vanover de hele wereld!

Onthoud dat het aantal slaapplaatsen per kamp verschild. Het is ook belangrijk om te onthouden dat de kampen in Granada en Sevilla alleen voor internationale studenten zijn. (geen Spaanse studenten).

Het Residentie Verblijf is beschikbaar in onze:

Speciale "Junior Programma's"

Onze speciale ¨Junior Programma's¨ zijn ontwikkeld voor studenten tussen de 14 en 18 jaar oud die graag de zomer in Spanje willen doorbrengen en de Spaanse taal willen leren en daarbij zijn er 2 verschillen tussen de traditionele zomerkampen.

Om te beginnen, deze programma´s zijn alleen voor internationale studenten, niet samen met Spaanse studenten. Ten tweede, de Junior Programma´s worden niet op een alles-in-één campus gehouden (residentie, sport faciliteiten, klassen, activiteiten, begeleiders, etc). In plaats daarvan zullen deelnemers wonen, eten en slapen in een residentiezaal of bij een gastgezin en in de ochtend naar de Spaanse lessen gaan bij de dichtbijgelegen school.

Er zal één ¨tutor¨ zijn voor elke 12-15 studenten die zal dienen als een begeleider en die 24 uur supervisie biedt en de studenten zal vergezellen tijdens alle extra-curriculaire activiteiten. Deze programma´s hebben ook één exursie per 2-weekse sessie inclusief en middag uitstapjes naar de stad.

Het Speciale Junior Program is beschikbaar in ons...
  • Granada Zomerkamp
  • Sevilla Zomerkamp

Thuisblijf Programma

Scholieren van 14 jaar en ouder kunnen ervoor kiezen deel te worden van een Spaans gezinsleven door middel van ons thuisprogramma. Van 9:15 tot 20:00 nemen zij deel aan alle kampactiviteiten - taallessen, workshops, sporten en excursies -, 's avonds voor het avondeten keren zij echter terug naar hun gastgezin.

Het Thuisblijf Programma is beschikbaar in ons...

Het Dagkamp Programma

Dit programma is ontworpen voor kampeerders van wie de familieleden op vakantie zijn of in Spanje wonen. De dagkamp cursist neemt deel aan dezelfde activiteiten, lessen, sport en workshops als de kampeerders die op het kamp de nacht doorbrengen van ongeveer 9:15 tot 20:00. 's Avonds keren zij echter terug naar hun gastgezin. Middageten en snacks zijn inbegrepen, verblijf op het kamp gedurende het weekend niet. Vervoer van en naar het kamp is facultatief, beschikbaar op elke locatie.

Dagkamp Programma is beschikbaar op onze...

Alleen taalcursus

Dit zomerprogramma bestaat uit deelname aan de talenlessen en de workshops en sporten die voor de lunch plaatsvinden. Rooster: van 9:15 tot 14:00 uur

Het programma is beschikbaar in

Combinatie Stadsprogramma

Als de student graag meer dan één Spaanse regio wil ontdekken, dan kunnen zij programma´s combineren met al onze ENFOREX zomerkamp steden.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.