Karta
Spanska i MalagaSpanska i MalagaSpanska i Malaga
Spanska skola i Malaga
Adress: Calle Carretería, 84
29008 Malaga, Spanien

Studera spanska i Málaga

Malaga ligger på Spanska sydkusten och är hemstad för den näst största hamnen i Medelhavsområdet. Malaga har ett fantastiskt klimat med en medeltemperatur på 23 grader. Det är en mindre stad med 600,000 fasta invånare vilket skapar en vänskaplig och varm omgivning för en spansk språkskola. Är du intresserad av att lära känna Andalusien som är Spaniens mest kända region så kan du inte hitta en fördelaktigare plats att besöka. Malaga ligger bara en kort resa ifrån regionala höjdpunkter som Marbella, Granada, Sevilla och Cordoba.

Trots att Malaga inte är lika välkänd som sina grannar är kulturen och dess historia lika omfattande. Beger du dig ut i staden så kommer du att finna en romersk amfiteater från 3e århundradet, en muslimskt fästning från 6e århundradet och en domkyrka från 8e århundradet där det en gång låg en moské. Detta är några exempel på vad du kan finna i den fascinerande staden Malaga. Precis som Granada är de islamska spåren en del av stadens identitet men Malaga har dessutom den stora fördelen att ligga precis vid stranden. Sist men inte minst kan konstälskare njuta av det nyligen invigda Picasso museet. Pablo Picasso föddes i Malaga och hans mest kända verk kan nu beskådas där allt började.

Spanska skola i Málaga

På skolan i Malaga är personalen väldigt engagerade i att skapa en professionell studiemiljö i en avslappnad omgivning. Skolans kalender är full med aktiviteter och utflykter varje vecka och du kommer finna alla resurser du behöver för att ta del av sport utanför skolan. Dessa aktiviteter innefattar grillning, danslektioner, välkomstfester i vår trädgård ,guidade stadsturer, filmkvällar, resor och mycket mer. Det är alltid något roligt som händer mellan eller efter lektionerna.

Skolbyggnad
Skolbyggnad Denna fastighet är en 3 våningsbyggnad i äkta andalusisk stil från 1950-talet. Det finns swimmingpool och trädgård.

Placering
Först och främst är skolan i Malaga idealiskt belägen för de som älskar havet...korsa bara gatan och du befinner dig på stranden! Du kan ta dig till stadens centrum p 10 minuter med buss och det är en hållplats precis utanför skolans entré. I närområdet finns det flera marknader, affärer, apotek, restayranger och barer.

Lokaler
7 klassrum inomhus och 2 klassrum utomhus som är tillgängliga under sommar månaderna. Trådlöst internet, 2 datorsalar med internet, bibliotek och videorum, lärarrum, en veranda, reception, swimmingpool, trädgård framför och bakom skolan. Samtliga lokaler är rullstolsanpassade.

Var vänlig se pris lista för att bekräfta kursort, datum och hela kurs erbjudandet

Våra studenter säger...

”Personalens engagemanget är utmärkt.. de här människorna tar sitt jobb seriöst. De organiserade fester och visade studenterna den spanska kulturen”
Francesco -Italien


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.