Barcelona Sommarläger
Upptäck våra Sommarläger i Spanien!

Barcelona Sommarläger

  • Övernattningsläger: 5 till 17 år
  • 2019 Start Datum: 30 Juni , 14 and 28 Juli, 11 Augusti
  • Kapacitet 150 studenter.

Plats

Världskänd för sin kosmopolitiska atmosfär, vackra Medelhavsstränder och en häpnadsväckande arkitektur håller Barcelona stenhårt i sin position som en europisk destination i topp-klass. Staden är hem för flera berömda museer som bland annat Picasso Museet och MACBA. Utöver detta erbjuder staden en full kulturell agenda med utställningar, konserter, festivaler och mycket mer! Det är en vacker, livlig och spännande stad som bevisat för sig själv gång på gång att dess unika atmosfär är perfekt för att studera spanska och utforska den spanska kulturen. Vårt sommarläger i Barcelona ligger precis utanför stadens centrum i ett privilegierat område med fina hus och grönskande områden. Platsen har också nära in till stadskärnan tack vare den närliggande metro hållplatsen Mundet.

Lokaler

Sommarlägret i Barcelona består av ett modernt residens där studenterna både bor och studerar språk. Lägerdeltagarna har tillgång till luftiga sovsalar, rymlig trädgård/ terrass, sportanläggningar, matsal och flera gemensamma utrymmen: spelrum, TV rum, datorsal, studierum , etc..

Logi

De studenter som deltar i vårt sommarläger med övernattning i Barcelona bor i 3 eller 4-bäddsrum alla med fönster utåt gården och privat badrum.

AKTIVITETER& UTFLYKTER

Vårt sommarläger i Barcelona organiserar ett brett utbud av olika aktiviteter som studenterna kan delta i så fort lektionerna är över. Detta inkluderar allt från sport, tävlingar, kulturella workshops, temafester, strandskoj och traditionella lägerlekar. Det kommer helt enkelt inte finnas några långtråkiga stunder!

Heldagsutflykt: Sitges, Tarragona…

Halv-dagsutflykter: Park Güell, Tibidabo Amusement Park, Pueblo Español…


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.