Valencia Sommarläger
Upptäck våra Sommarläger i Spanien!

Valencia Sommarläger

  • Boende i residens eller värdfamilj: 12 till 17 år
  • 2019 Startdatum: 30 Juni , 14 and 28 Juli, 11 Augusti
  • Kapacitet: 150 övernattande studenter.

Plats

Valencia är Spaniens tredje största stad och har upplevt en kulturell renässans under de senaste åren. Belägen vid Medelhavets kust är staden en medelstor metropol med ungefär 800, 000 invånare. Staden har vackra stränder, många promenadstråk, fascinerande arkitektur och ett milt soligt klimat. Detta gör Valencia till en perfekt destination för ett sommarläger, studenterna kan vara på stranden under hela sin vistelse!

Lokaler

Valencias sommarläger är beläget i stadens livliga universitetsområde. Vårt läger ligger också inom gångavstånd till stranden och inte långt från centrum. Skolan har lokaler med internet, musik, TV, spel, tvättrum samt möte och konferensrum.

Logi

Residenset består av trippel rum och varje rum har ett eget tillhörande badrum. Sovsalarna har internet och luftkonditionering och värme. Alternativet att bo i värdfamilj är också tillgängligt för studenter från 14 år och uppåt.

De studenter som bor i värdfamilj eller deltar i dagläger kommer endast att delta i aktiviteter måndag till fredag. De kommer även att äta middag hemma och inte på lägret. Annars har de övernattande lägerdeltagarna helpension 7 dagar i veckan som inkluderar frukost, lunch och middag.

AKTIVITETER & UTFLYKTER

Valencia har det bästa av båda världar, det är en blomstrande storstad omgiven av flera stränder. Aktiviteterna är många och inkluderar besök till många av Valencias sevärdheter och deltagarna kan också utnyttja lägrets olika anläggningar. Deltagarna kommer också kunna ta del av hel och halvdagsutflykter till andra städer. Många av dessa är strandstäder som Peñiscola, Benidorm, Gandia, Javia, Sagunto, Alicante, Albufera och Saler. Vi erbjuder också samma klassiska workshops som på de andra lägren: hantverk, drama, fotografi, journalism,flamenco och mycket mer.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.