Madrid Sommarläger
Upptäck våra Sommarläger i Spanien!

Madrid Sommarläger

  • Boende i residens eller värdfamilj: 5-18 år
  • 2019 Startdatum: 16 and 30 Juni , 14 and 28 Juli
  • Kapacitet: 280 övernattande studenter

Plats

Madrids sommarläger äger rum i huvud residenset på Francisco de Vitoria Universitetet som är ett av de mest prestigefyllda universiteteten i Spanien. Detta läger kännetecknas av rymliga grönområden och ligger precis utanför Madrid på Carretera Pozuelo-Majadhonda, Km 1,8.

Lokaler

Residenset som lägret anordnas i erbjuder utmärkta lokaler till studenterna och de inkluderar student lounge, gemensamt TV rum, studierum,gym, matsal samtdatorsal där studenterna kan spela spel och läsa sin e-post. Utöver detta erbjuder detta campusområde sportanläggningar som till exempel fotbollsplan, tennisplan, paddle, basket med mera. Lektionerna hålls på universitetsområdet.

Logi

De studenter som deltar i vårt sommarläger med övernattning kommer bo i bekväma enkel och dubbelrum alla med tillgång till privat badrum.

AKTIVITETER & UTFLYKTER

Madrid är Spaniens pulserande huvudstad, full av kulturella aktiviteter och platser att besöka så våra lägerledareorganiserar kontinuerligt utflykter och resor med detta i åtanke. Väl på lägerområdet kan studenterna delta i aktiviteter på eftermiddagar och kvällar. Dessa aktiviteter kan bland annat vara: fester, tävlingar, lägereldar, filmkvällar, disco, dans, camping och mycket mer! I centrum kan studenterna delta i guidade stadsvandringar, besöka museer och utforska stadens parker.

Från lägret i Madrid anordnas också resor till närliggande medeltidsstäder med starka judiska,kristna, romerska och muslimska influenser. De får också möjligheten att besöka världens näst äldsta universitet i Salamanca, den romerska akvedukten i Segovia förutom Madrids egna sevärdheter.

Heldagsutflykter anordnas till: Toledo, Segovia eller Salamnca med mera.

Halvdagsutflykter anordnas till: El Escorial, Vattenpark, Prado museet, Alcala de Henares, Aranjuez, Stadstur...


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.