Marbella Centro Sommarläger
Upptäck våra Sommarläger i Spanien!

Marbella Albergue Sommarläger

  • Övernattingsläger: 14 till 18 år
  • 2019 Startdatum: 30 Juni , 14 Juli
  • Kapacitet : 180 studenter

Plats

Vårt läger i Marbella är inhyst i Colegio Albergue som endast ligger 5 minuters promenad från de gamla kvarteren i staden. Dessa kännetecknas för sina små pittoreska gator i andalusisk stil. Här finns det vackra vita hus, färgglada blommor och livliga små torg. Denna unika och fördelaktiga plats tillåter studenterna att ta del av Marbellas vibrerande sommar. De kan shoppa, träffa kompisar, njuta av en sval dryck på någon av staden terrasser eller bara promenera runt och njuta v den vackra utsikten över Medelhavet.

Lägrets närhet till stadens centrum gör att det passar perfekt för äldre och självständiga studenter. Deltagare i åldern 14-18 tar del av 5 språklektioner per dag plus sport, workshops och utflykter. Vi tillåter både utegångsförbud och möjligheten att lämna lägret tillsammans med vänner för de studenter som är tillräckligt mogna. Våra Colegio Albergue studenter blir integrerade i stadens dagliga rytm samtidigt som de har fördelen att befinna sig endast 10 minuter från stranden!

Lokaler

Marbellas Albergue läger är ett stort inhägnat komplex i ett lugnt område. Enfocamps ledare är tillgängliga 24 timmar om dygnet för att försäkra studenternas bekvämlighet och säkerhet. Huvudbyggnaden har en 24 timmars receptionsdisk, matsal, TV/ Videorum, 3 olika konferensrum som rymmer 20, 30 och 60 personer. Utomhus kan studenterna njuta av en stor swimmingpool, 3 sportplaner, tennisbanor, stora gröna trädgårdar och terrasser utan tak. Lektionerna hålls vid en närliggande skola.

Logi

Studenterna bor i residenset som har flera våningar med sovrum. Det finns rum för 2,3,4 och i vissa fall 6 personer. Alla rum har privat badrum. Värdfamilj är också tillgängligt för studenter från 16 år och uppåt.

Alla övernattande studenter har helpension 7 dagar i veckan. Mat schemat inkluderar frukost, lunch och middag. De dagar då studenten lämnar lägret för att delta i speciella aktiviteter blir de försedda med mellanmål och lunchlåda.

AKTIVITETER & UTFLYKTER

På Marbellas Albergue läger fyller vi dagarna med massor av roliga och spännande aktiviteter efter lektionerna och på eftermiddagar och kvällar. Ledarna har alltid i åtanke lägrets närhet till stranden så att lägerdeltagarna kan fly sommarhettan och njuta av Marbellas natur och omgivning.

Studenterna får också möjligheten att att lära känna regionen Andalusien genom hel och halvdagsutflykter som anordnas varje vecka. Där utforskas hjärtat av det romerska och muslimska Spanien och Flamencons födelseplats. Resor kan inkludera besök till Nerjas grottor, Sevilla, guidetur i Marbella, Mijas ,Granada och Sierra Nevada.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.