Karta
Spanska i TenerifeSpanska i TenerifeSpanska i Tenerife
Spanska skola i Tenerife
Adress: Avda. de Colón, 14 (Edif. Bélgica)
38400 Puerto de la Cruz, Spanien

Studera spanska i Teneriffa

Studera spanska

Teneriffa som även kallas ”den eviga vårens ö” är den största spanska kanariska ön. Dess placering i Atlanten gör att klimatet erbjuder milda vintrar med temperaturer runt 22 grader något som lockar många turister. Teneriffas unika vulkaniska stränder består av vacker svart sand och ön har även ett överraskande vackert och varierat landskap med berg, nationalparker, zoologiska parker och gamla pyramider att besöka. Många av öns naturliga skönheter är skyddade av UNESCO.

Våra spanska skola ligger i Puerto de la Cruz som är Teneriffas tredje största turiststad. Här finns en stor uppsättning lummiga trädgårdar perfekta för promenader, flera plazas, promenadstråk och öppna platser där det serveras mat och dryck. Puerto de la Cruz kännetecknas av en oerhört trivsam och avslappnad atmosfär. En av de största attraktionerna är en grupp av havsvatten pooler utformade av en lokal konstnär, César Manrique. Här kan badgäster njuta av solen, vattnet och de omgivande trädgårdarna.

Teneriffa är också berömd för sin kända Carnival festligheter (februari-mars). Då öns större torg och gator fylls med fester, parader, sambashower och live musik. Året runt kan du ta del i spännande aktiviteter som golf, hästridning, dykning, vindsurfing, kajak paddling, segling och mycket mer! Kom och studera på Teneriffa och upptäck ön du också!

Spanska skola i Teneriffa

Skolan på Teneriffa fångar den kanariskja själen med sin lokala arkitektur och placeringen mitt i hjärtat av Puerto de la Cruz. Det är bara en kortare promenad till de bästa stränderna och rekreationscenter. Här finns allt du behöver i form av restauranger, caféer, affärer, apotek med mera.

Skolbyggnad
Skolbyggnad Byggt i traditionell kanarisk stil, Edificio Belgica.

Placering
Skolan på Teneriffa ligger i byggnaden ” Edificio Belgica” på adressen Avenida de Colón 14. Bättre läge är svårt att hitta och det är bara 5 minuters promenad till stranden Martiánez och 10 minuters promenad från stadshuset.

Lokaler
Skolan har 7 klassrum fulla av naturligt ljus. Här finns multimedia utrustning, patio,lärarrum, reception, trådlöst nätverk, gemensamt allrum med TV, stereo, bibliotek och videos.

Våra studenter säger...

” Skolan i Puerto de la Cruz är underbar: den är precis bredvid stranden och poolerna. Jag har lärt mig mycket. Mina lärare var så trevliga och jag hade en speciell relation med dem. Det var en fantastisk upplevelse och jag var ledsen över att åka därifrån. Teneriffa är en plats med många ställen att besöka”.
Hans - Tyskland


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.

Rekommenderade kurser

Intensiv och Superintensiv

De intensiva och Super intensiva kurserna är klassiska i Enforex kursutbud.


Spanska & Dyk kurs

Studera spanska i Teneriffa och kombinera dina språkstudier med dykning : kom och se några imponerande undervattens sevärdheter !