Playa del Carmen
Populära destinationer i Latinamerika

Om Playa del Carmen

Känd som ”Playa” är denna karibiska fiske ort på Mayan Riviera en avslappnad grannstad till Cancun. Stadens snabba tillväxt som nu har nått ett invånarantal på 60, 000 består av vänliga människor som strävar efter att behålla stadens bohemiska och avslappnade charm. Här kommer du ha det bästa av båda världar en vacker naturomgivning med alla de restauranger och bekvämligheter en modern resenär kan önska sig. .

Känd som ”Playa” är denna karibiska fiske ort på Mayan Riviera en avslappnad grannstad till Cancun. Stadens snabba tillväxt som nu har nått ett invånarantal på 60, 000 består av vänliga människor som strävar efter att behålla stadens bohemiska och avslappnade charm. Här kommer du ha det bästa av båda världar en vacker naturomgivning med alla de restauranger och bekvämligheter en modern resenär kan önska sig.

Spanska skola i Playa del Carmen

Vår skola i Playa del Carmen ligger bara 6 kvarter från stranden, behöver vi säga mer? Ännu bättre är att lektionerna hålls utomhus under tak i våra tropiska trädgårdar så att du verkligen ska kunna njuta av din karibiska vistelse! Lokalerna inkluderar ett välfyllt bibliotek, konferensrum både utomhus och med luftkonditionering , kafeteria och en volleybollplan. Vi organiserar en mängd aktiviteter och utflykter såsom ridning, vindsurfing, yoga, snorkling, strand volleyboll samt utflykter till historiska Maya sevärdheter.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.