Studera spanska i Ecuador
Populära destinationer i Latinamerika

Studera spanska i Ecuador

Ecuador är ett litet och fridfullt land inbäddat mellan Colombia och Peru vid Stilla Havskusten i Sydamerika. Dess befolkning på 12,5 miljoner består främst av mestiser och ursprungsbefolkning.

För att vara ett litet land har Ecuador en otrolig biologisk mångfald som innefattar allt från massiva snötäckta vulkaner till det frodiga och tropiska Amazonas. Det här leder till att utbudet av roliga friluftsaktiviteter är stort. Här finns möjlighet att titta på valar, paddla kajak, vandra och klättra i berg. Är du intresserad av konst är Ecuador den perfekta platsen att upptäcka hundraåriga inhemska traditioner som fårskinnsmålning, krukmakeri samt handarbete i guld och silver. Lägg till arkeologiska skatter och några av de finaste exemplen på sydamerikansk kolonial arkitektur och du har kulturupplevelser för en livstid.

Ecuadorianer njuter av ett milt klimat och ett stabil väder vilket utan tvekan bidrar till deras vänskapliga och gästfria sätt att vara. Du kommer garanterat att smälta in i detta härliga sätt att leva på väldigt kort tid.

Destinationer i Ecuador

Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.