Quito
Populära destinationer i Latinamerika

Om Quito

Quito har länge varit en viktig stad i Sydamerika för flera folkslag som till exermpel: Quitus, Inkaindianer och Spanjorer. Denna fängslande stad har fortsatt att utvecklas i nära 800 år. Det är nu en av de mest intressanta och charmiga städer i Latin Amerika. Staden Quito är belägen i en vacker dal omgiven av Andernas snötäckta bergstoppar. Det är en Franciskan stad med en förvånansvärt vänligare och säkrare känsla en vad som kan upplevas i många andra stora Latinamerikanska städer. Dalen vid Guayllabamba floden där staden Quito ligger omges av vulkaner och vissa av dom är snötäckta. En molnfri dag går de att se dessa massiva vulkaner från staden vilket är en imponerande

Skola i Quito

Quitos närhet till ekvatorn och dess höga höjd till trots så har staden ett behagligt klimat som oftast beskrivs som ”evig vår”. Koloniala Quito anses vara det bäst bevarade historiska centret (329 hektar) i Latinamerika enligt UNESCOS hemsida. Området är fullt av kullerstensgator, kyrkor och kloster från barocken, vackra fontäner, stora torg och regeringsbyggnader. På samma gång kan du hitta livliga och färgglada indianmarknader överallt som ett ytterligare bevis på stadens alla fascinerande kontraster. Quitos centrala läge gör det lätt att resa runt i Ecuador och du kan också göra utflykter till Galapagos öarna eller till grannlandet Peru.

Spanska skola i Quito

Enforex skola i Quito ligger i Batn Alto som är ett av de trevligaste kvarteren i den moderna delen av staden. Eleverna finner här en spektakulär utsikt över staden från skolans terrass. De som föredrar att studera inomhus hittar klassrum som är välutrustade och ljusa med naturligt ljus. Huset byggdes år 2000 och har moderna bekvämligheter som gratis Wi-Fi och kafeteria.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.