Leer Spaans in Ecuador
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Over Ecuador

Ecuador is een klein, rustig land tussen Colombia en Peru in, aan de Zuid-Amerikaanse kust van de Stille Oceaan. Er wonen 12.5 miljoen mensen waarvan het grootste deel mestizo of van inheemse afkomst is.

Leer Spaans in Ecuador, een klein land met een gigantische biodiversiteit, met massieve sneeuw-bedekte vulkanen, de weelderig tropische Amazone en alles wat er tussen in ligt. Dit zorgt voor vele leuke activiteiten zoals walvis kijken, kayakken, wandelen en berg beklimmen. Als je geïnteresseerd bent in kunst dan is Ecuador de perfecte plek om eeuwenoude inheemse tradities te ontdekken zoals beschilderingen van schapenhuid en aardewerk, beeldhouwkunst.

Tel daar nog de ontelbare archeologische schatten en perfecte voorbeelden van Zuid-Amerikaanse kolonische architectuur bij, en je hebt genoeg culturele onderwerpen beschikbaar om te bestuderen voor een heel leven.

Ecuadorianen genieten van een mild klimaat en stabiel weer, wat zonder twijfel bijdraagt aan hun vriendelijke, gastvrije gedrag. Je zal je in een mum van tijd kunnen vinden in hun prettige manier van leven!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.