Guanajuato
Populära destinationer i Latinamerika

Om Guanajuato


Guanajuato är belägen i centrala Mexiko och det är pittoresk och lugn universitetsstad som fungerar som huvudstad i Guanajuato regionen. Staden är skyddad av UNESCO som ett världsarv och den ligger bekvämt belägen 30 minuter från den internationella flygplatsen vilket gör det lätt för studenter att göra utflykter runt om i Mexiko och resten av världen.

Guanajuato erbjuder en perfekt omgivning för en spanska skola liknande små spanska städer som Granada och Salamanca. Det är en säker plats att bo på som kännetecknas av slingrande gågator, torg omgivna av pastellfärgade hus med balkonger fulla av blommor. Belägen på 1830 meters höjd erbjuder landskapet magnifika vyer från flera branta sluttningar. Guanajuato ligger 5 timmars restid från Mexico City.

Vår skola i Guanajuato är belägen nära stadens centrum och endast 15 minuters promenad från de viktigaste historiska och kulturella sevärdheterna. Du kommer finna allt du behöver i närheten av skolan så som restauranger, apotek och affärer. Skolbyggnaden är en traditionell mexikansk byggnad som är byggd runt en central patio. Här finns 16 färgglada klassrum, gemensamt studentutrymme, trådlöst internet och multimediarum..


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.