Oaxaca
Populära destinationer i Latinamerika

Om Oaxaca

Belägen i Mexicos centrala dalgång och skyddad av UNESCO som ett världsarv för sina spanska koloniala byggnader och närbelägna arkeologiska center, Monte Albán. Det är huvudstaden i Oaxaca regionen och staden har en halv miljon invånare och avnjuter ett milt vår liknande klimat året runt.

Its Oaxaca är känd för sitt framgångsrika hantverkssamhälle som bäst ses runt Zócalo det koloniala centrets viktigaste torg. Mångfalden i befolkningen består av ett dussin etniska grupper som Mixtecs och Zapotecs som ger staden liv med ett stort utbud av traditioner som dans, musik, språk och mat. Allt detta är närvarande i flertalet museer, konstgallerior, utomhusmarknader, kaféer, restauranger och på de pittoreska kullerstensgatorna. Oaxacas livfullhet och kulturella rikedom attraherar inhemska och utländska studenter som vill besöka det bästa av det gamla koloniala Mexiko och det nya moderna Mexiko. .

Spanska skola i Oaxaca

Bara 2 kvarter från det vackra 1600-tals Santo Domingo klostret och 4 kvarter från Zócalo ligger vår skola så centralt som det bara kan bli. Detta privilegierade läge gör att du kommer finna ett brett utbud av internetkaféer, restauranger, museer, och konstgallerior alldeles i närheten. Skolbyggnaden är en byggnad från koloni tiden med tjocka väggar som håller lokalerna svala. Skolan har en stor patio som är perfekt för att umgås med andra internationell studenter över ett lättare mellanmål eller nått svalt att dricka. Våra lokaler inkluderar: 15 klassrum och ytterligare 5 som är öppna under hög säsongen, ett konferensrum med Tv och DVD, 1 Internet/Biblioteksrum med 3 datorer och trådlös internetuppkoppling.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.