Bogotá
Populära destinationer i Latinamerika

Om Bogotá

Studera spanska

Staden Bogotá är huvudstad i republiken Colombia. Den är belägen i centrum av landet, vilket gör det lätt att ta sig  överallt i Colombia. Bogota är dock mycket mer än ett administrativt centrum. Tidigt i landets historia var det en  viktig stad med en märklig historia: dess invånare var från Centralamerika. Staden grundades officiellt 1538 av erövraren Gonzalo Jimenez de Quesada. Idag lever staden fortfarande upp till sitt ädla och lojala rykte och den tornar upp sig på den  cundiboyacense högplatån som en symbol för regionens  förmåga att bevara sina traditionella aspekter samtidigt som den  anpassar sig till modern tid. Historiska kyrkor och palats blandas med kulturcentrum, museer, och det senaste inom transport. Allt detta, tillsammans med sitt milda klimat gör Bogota till  en stad som du inte vill lämna.

Bogota erbjuder även möjligheter till att njuta av naturen. Här finns vackra  botaniska trädgårdar och naturparker som är både exotiska och sprudlande. Det går  inte att hjälpa att man kommer att tänka på  de första spanjorerna som kom hit.  Man kan föreställa sig deras förvåning då de upptäckte energin i området som är fullt av  vilda djur, en energi som har absorberats av staden.

Spanska skola i Bogotá

Enforexs Bogota skola ligger i närheten av Quinta Camacho i Norra Bogota, en av de säkraste delarna av staden precis intill köpcentrum, museer, restauranger och biografer. Skolan har mycket goda förbindelser med kollektivtrafiken som går in till stadens centrum. Vår skola är lätt att känna igen på grund av dess arkitektoniska stil. Skolan rymmer upp till 55 elever och har en datasal och ett rymligt gemensamt område.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.