Leer Spaans in Bogotá, Colombia
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Leer Spaans in in Bogotá

De stad van Bogotá is de hoofdstad van Republiek Colombia. Het is gelegen in het centrum van het land. Dit maakt het makkelijk om overal in Colombia te komen.

Bogotá is echter veel meer dan een administratief centrum. In de preColumbiaanse tijden was het al een belangrijke stad met een bijzondere geschiedenis. De inwoners waren van Centraal Amerika en het werd ‘officieel’ ontdekt in 1538 door de veroveraar Gonzalo Jimenez de Quesada. Kort daarna ontving het grote eer van Keizer Carlos V toen hij verklaarde dat Bogotá ‘very noble, very loyal, and the oldest city in the New Kingdom’ was.

Vandaag de dag maakt de stad haar reputatie als loyaal en nobel nog steeds waar. Daarbij staat Cundiboyacense bekend als een regio die symbool staat voor het vermogen om de traditionele aspecten te bewaren terwijl het zich aanpast aan de moderne tijd. Historische kerken en paleizen gaan moeiteloos samen met culturele centra, musea en de laatste transportmiddelen. Dit alles samen met haar milde klimaat maken Bogotá tot een stad die je niet meer wilt verlaten.

Bogotá biedt tevens de kans om te genieten van de natuur. Je vindt hier botanische tuinen en exotische natuurparken. Je kan het niet helpen jezelf voor te stellen hoe het was toen de eerste Spanjaarden hier arriveerden, die vol verbazing de energie van de fauna van de rijke omgeving aanschouwden: een energie die nu geabsorbeerd is door stad.

Al deze contrasten maken Bogotá tot een stad die bezocht moet worden en wat is er dan een betere plaats om Spaans te leren?

In Colombia, kan je ook...

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.