Zomerkamp in Marbella
Ontdek onze Zomerkampen in Spanje!
  • Data: 30 juni - 27 juli
  • Leeftijden: 14 tot 18 jaar oud
  • 80% internationale studenten en 20% Spaanse studenten
  • 24/7 toezicht

Locatie

Het Enforex Colegio Albergue - Centro ligt op loopafstand (slechts 5 minuten) van de oude wijk van Marbella, die gekenmerkt wordt door smalle, pittoreske straatjes, parelwitte gebouwen, kleurrijke bloemen en levendige pleinen. Deze unieke, gerieflijke locatie geeft de cursisten de gelegenheid om deel te hebben aan het bruisende zomerleven in Marbella. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om te winkelen, even bij te kletsen, een frisdrankje op een van de schaduwrijke terrassen te drinken of om tijdens een heerlijke wandeling eenvoudigweg te genieten van de adembenemende uitzichten op de Middellandse zee.

Doordat het oude centrum zo dichtbij ligt, is dit zomerkamp een ideale plek voor onze wat oudere, onafhankelijke cursisten. Deelnemende cursisten in de leeftijd van 14 tot 18 jaar volgen een vol programma bestaande uit 5 taallessen per dag, sport, workshops en excursies. We staan eveneens variabele avondkloktijden toe en geven de meest volwassen cursisten de mogelijkheid om de campus te verlaten met groepen vrienden. De kampeerders van ons Colegio Albergue - Centro worden gemakkelijk geintegreerd in het dagelijkse ritme en de bezigheden van de stad met als bijkomende voordeel dat het strand altijd dichtbij is (10 minuten lopen)!

Faciliteiten

Het Marbella Albergue - Centro zomerkamp is een groot omheind complex gelegen in een rustige wijk. Het hoofdgebouw bestaat uit een receptie (24 uur per dag geopend), frisdrank- en snoepautomaten, een openbare telefoon, een eetkamer, een TV/videokamer en 3 verschillende conferentiezalen, die zitplaatsen bieden voor 20, 30 of 60 personen. Buiten kunnen de cursisten van een groot zwembad, 3 sportvelden, tennisbanen, uitgestrekte groene tuinen en een buitenterras genieten. De lessen worden gegeven in een naburige school.

  • Capaciteit: 180 studenten

Accommodaties

De cursisten verblijven in een residentie met slaapkamers verspreid over de verschillende verdiepingen. Er zijn twee-, drie- en vierpersoonskamers; alle kamers beschikken over een eigen badkamer. Alle cursisten die overnachten in de residentie, verblijven op basis van volpension. De maaltijden zijn: ontbijt, middageten en avondeten. Op dagen dat de cursisten het terrein verlaten om deel te nemen aan speciale activiteiten of excursies, krijgen zij een uitgebreid lunchpakket mee.

Het thuisblijf programma is ook beschikbaar voor studenten van 14 jaar en ouder.

Optionele Sporten

Activiteiten

  • Creativiteit en theater
  • Moderne dans
  • Yoga

Toestemming om het kampterrein te verlaten

  • Beschikbaar onder specifieke voorwaarden: Klik hier

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.