Buenos Aires
Populära destinationer i Latinamerika

Om Buenos Aires

Plaza de Mayo

De som besöker Buenos Aires blir alltid fascinerade av den sofistikerade Europeiska känslan. Det är en gigantisk stad med över 12 miljoner invånare som trots detta framstår som en häpnadsväckande ren och säker stad. Buenos Aires är utan tvekan Sydamerikas mest eleganta och energiska huvudstad.

Buenos Aires representerar kärnan av argentinsk kultur vilket inte är så konstigt med tanke på att 40% av landets invånare bor i staden och dess olika förorter. På samma gång är Buenos Aires kosmopolitiska natur ständigt närvarande i dess internationella invånare, modern arkitektur, lokala och etniska restauranger, shopping områden och den attraktiva individualiteten i varje bostadsområde. Om du ser bortom det dagliga livet och rörelsen kommer du också se att många gamla traditioner är bevarade runt varje hörn. Tangosjälen och de starka uttrycken genomsyrar stadens parker och torg och exponerar den den passionerade sidan av staden.

Inte helt latino och inte helt Europeisk, Buenos Aires är en fascinerande världshuvudstad som direkt drar till sig besökare och får dem att bli förälskade i all dess charm och egenheter.

Spanska skola i Buenos Aires

Enforex Buenos Aires har ett utmärkt läge bara några meter ifrån de kända avenyerna Spanska skola ”Mayo” och ”9 de julio” och i området finns ett brett utbud av barer, affärer, teatrar, restauranger och biografer. Andra närliggande platser inkluderar bankdistriktet ”Obelisco” och Nationella Kongressen. Det närmsta tunnelbanestoppet (metro stoppet) ligger bara 5 minuter från skolan. Vår skola i Buenos Aires har kapacitet för 200 studenter och innehar 20 rymliga klassrum med stora fönster. Här finns också datorrum med gratis internet, videorum, kafeteria, balkonger med utsikt över staden, luftkonditionering, fläktar, centralvärme och dörrvakt. Minimum ålder: 18 år.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.