Marbella Elviria Sommarläger
Upptäck våra Sommarläger i Spanien!

Marbella Alemán Sommarläger

  • Övernattningsläger: 5 till 13 år
  • 2019 Startdatum: 30 Juni , 14 and 28 Juli, 11 Augusti
  • Kapacitet: 220 övernattande studenter.

Plats

Marbella Alemán ligger vackert till på en kulle 19 kilometer från Marbellas centrum och överblickar det berömda hotellet Don Carlos. Placerad i ett av Marbellas finaste bostadsområden ligger Colegio Alemán som är prestigefylld skola med alla bekvämligheter som studenterna kan tänkas behöva. Från varje sida av det 30,000m2 stora lägerområdet går det att blicka ut över två olika kustområden, Marbella och Estepana. Stranden ligger också på bekvämt avstånd bara 15 minuters promenad bort!

Lokaler

I skolans huvudbyggnad är studentresidenset inhyst och där finns även: matsal, konferensrum, kantin, sjukstuga och anslutning till sportanläggningarna. Våra rymliga lokaler innefattar inomhus/ utomhus multiaktivitetscenter, pool, stora trädgårdar, fotbollsplan, 2 volleybollplaner, basket och handbollsplan.

Logi

För de äldre lägerdeltagarna är varje sovsal delad med 5-6 andra studenter och salen har en egen toalett och dusch. Yngre deltagare sover i rum som rymmer 6-14 barn och personal sover alltid i samma rum så att de har tillsyn även på natten. Dessa rum har delade duschar och toaletter. Studenter är indelade i grupper efter ålder och kön.

Alla övernattande studenter har helpension 7 dagar i veckan. Mat schemat inkluderar frukost, lunch och middag. De dagar då studenten lämnar lägret för att delta i speciella aktiviteter blir de försedda med mellanmål och lunchlåda.

AKTIVITETER& UTFLYKTER

Studenter kommer frekvent besöka närliggande stränder vid Costa del Sol och deltagarna kommer dessutom kunna följa med på minst en heldagsutflykt och två halvdagsutflykter i Marbella under en en tvåveckorsperiod. Vi organiserar dessa utflykter med målet att introducera våra nationella och internationella studenter till ett brett utbud v historiska och kulturella sevärdheter som både Marbella och regionen Andalusien har att erbjuda. Aktiviteter på lägerområdet kan inkludera:fester, tävlingar, lägereldar, filmkvällar, disco, dans, camping o mycket mer. Typiska utflykter från detta läger är till exempel: Nerjas grottor, Sevilla, Stadstur i Marbella och Granada.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.