Granada Sommarläger
Upptäck våra Sommarläger i Spanien!

Granada Sommarläger

  • Boende i residens eller värdfamilj: 14 till 18 år
  • 2014 Startdatum : 29 Juni , 13 Juli
  • Kapacitet: 180 studenter.

Plats

Granada är en pittoresk stad idealiskt placerad vid foten av Sierra Nevada och bara 45 minuter från de kända stränderna vid Costa Tropical. Det är en härlig plats för ungdomar att upptäcka många av den spanska kulturens höjdpunkter. Dessa inkluderar otroliga historiska verk som slottskyrkan och det bedövande vackra Alhambra men även signatur traditioner som flamenco och tapas! Granadas storlek gör att staden är spännande att upptäcka samtidigt som den är lätt att utforska för språkstudenter. Eftermiddagar och helger är fyllda med aktiviteter och utflykter som sport, simning och andra fritidsaktiviteter.

Junior läger

Granadas junior läger skiljer sig från de andra sommarlägren på det sättet att studenterna bor och studerar på två olika områden. De boendealternativ som finns att välja på i Granada är Enfocamp residens eller värdfamiljer som är belägna max 20 minuter från skolan.

Studenterna anländer till lägret på en söndag och under den dagen kommer de till rätta i sin värdfamilj eller residenset. Den efterföljande måndagen på morgonen kommer studenterna göra sitt första besök på spanska skolan för att göra ett nivåtest.Efter det så genomförs en guidad stadstour i Granada för att studenterna ska bli bekanta med de huvudsakliga besöksmålen. Spanska lektioner hålls måndag till fredag mellan 9:00 och 13:00 . Efter lektionerna återvänder studenterna till residenset eller familjen före att avnjuta en typiskt spansk lunch.

Våra olika boendealternativ , aktiviteter och utflykter är alla under uppsikt av våra ledare. Dock är det viktigt att notera att detta läger inte erbjuder 24 timmars tillsyn som de andra sommarlägren.

Åldersgrupper

  • GRUPP C : 13 till 15 år
  • GRUPP D : ages 16 till 18 år

Logi

De boendealternativ som finns att välja på i Granada är Enfocamp residens eller värdfamiljer som är belägna max 20 minuter från skolan. Både alternativen har tillsyn av ledare. Vårt residens i Granada består av dubbel och trippelrum och många har eget badrum. Utöver detta har residenset gemensamma badrum,gemensamma TV rum, luftkonditionering och ett fullt utrustat kök som drivs av residenset personal. Alla måltider äts på det valda boendet

AKTIVITETER & UTFLYKTER

Junior lägret inkluderar aktiviteter varje dag efter lunch och dessa anordnas med tillsyn av ledare. Aktiviteterna kan inkludera sport, kulturella workshops, spansk matlagning och andra fritidsaktiviteter. Två gånger i veckan görs utflykter till en swimmingpool, flod eller strand. Granada har mycket sevärda platser både inom staden och i närheten. Inkluderat i lägret är också åtminstone en utflykt per helg såsom:

Full-day trips: Las Alpujarras, Córdoba, Sevilla…

Heldagsutflykter till Las Apujarras, Cordoba och Sevilla.

Halvdagsutflykter anordnas också till exempel till Alhambra, arkeologiskt museum, flamencoshow och strandutflykter. …


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.