Cartagena
Populära destinationer i Latinamerika

Om Catagena

Studera spanska

Cartagena grundades år 1533 av den spanska erövraren Pedro de Heredia. Det har varit en av  karibiens viktigaste hamnar i princip sen staden grundades , liksom en av de mest välmående städerna i Latinamerika. Stadens turbulenta historia har gett upphov till många  berättelser om intriger, inspirerande berättelser om kampen för frihet, legendariska strider mellan imperier och piratäventyr. Historien om Cartagena sträcker sig dock tillbaka till den för-colombianska tiden då man gjort flera intressanta  arkeologiska fynd. Dessa arkeologiska platser gör att besökare kan beskåda några av de äldsta fornlämningarna från den  amerikanska antiken.

Tillsammans med stadens många kulturella sevärdheter och rika historia är dess angenäma väder en annan anledning att välja denna stad som resmål. Temperaturen varierar mellan 20 och 30 C (68 och 86 F) året runt! Dess oändliga sommarklimat tillsammans med sitt privilegierade läge i Karibien gör detta till en idealisk stad att besöka när som helst på året. Och en viktig detalj: Cartagenas naturligt skyddande geografi garanterar att det aldrig kommer att drabbas av en orkan.

Spanska skola i Cartagena

Enforex Cartagena har ett verkligt privilegierat läge. Nära till Ciudad Vieja, stadens charmiga och fascinerande gamla del. Skolan har också nära till stranden vilket innebär att efter lektionerna kan du gå och ta ett dopp i karibiska havet. Skolbyggnaden är fullt utrustade med moderna bekvämlighete som inkluderar; internet, ett kafé med en trädgård, den perfekta platsen för att ta en paus eller om du vill studera där mellan lektionerna.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.