Leer Spaans in Cartagena, Colombia
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Leer Spaans in Cartagena

Cartagena is ontdekt in 1533 door de veroveraar Pedro de Heredia. Het is één van de belangrijkste havens van de Cariben sinds de ontdekking. Eveneens is het één van de meest welvarende steden van het continent Amerika. Cartagena’s turbulente geschiedenis heeft geleid tot inspirerende verhalen over het gevecht voor de vrijheid, andere legendarische gevechten tussen koninkrijken en verschillende piratenavonturen. De geschiedenis van Cartagena begint echter ver voor de perColumbiaanse periodes. Dit is een feit bevestigd door de archeologische bezienswaardigheden waar bezoekers één van de oudste overblijfselen van de Amerikaanse oudheid kunnen bekijken.

Samen met de vele culturele bezienswaardigheden en de rijke geschiedenis van de stad is het aangename weer nog een reden om te kiezen voor deze stad als reisbestemming. Temperaturen tussen de 20 graden Celsius het gehele jaar door! Het eindeloze zomerse klimaat gaat samen met de gunstige ligging direct aan de Cariben dat het een ideale stad maakt om te bezoeken. Een ander belangrijk detail: Cartagena’s natuurlijke beschermende ligging verzekerd zichzelf ervan dat het nooit getroffen zal worden door een orkaan. Dit is een unieke plek om te beginnen aan je Spaanse studie ervaring!

Cartagena bestaat niet alleen maar uit exotische zomers: het geeft je ook de kans om door de tijd te reizen! Veel gebouwen uit de 16e en 17e eeuw zijn nog in tact gebleven en verplaatsen je dus naar een eeuw met veroveraars en grote rijkdom: een tijd waar de stad trots was op het Spaanse koninkrijk en waar het gevecht om de onafhankelijkheid geschiedenis heeft geschreven en een grote indruk heeft achtergelaten op niet alleen het land, maar op het gehele continent.

Wij nodigen je uit om bij ons te beginnen aan deze unieke reis waarbij je wordt ondergedompeld in de Spaanse taal en rijke cultuur van Cartagena!

In Colombia, kan je ook...

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.