Bariloche
Populära destinationer i Latinamerika

Om Bariloche

Bariloche Argentina

Placerad på den södra sidan av Patagonien i Argentina är Bariloche en liten men viktig stad. Staden har en befolkning på ungefär 89,000 invånare.

Belägen i hjärtat av en av Latinamerikas största nationalparker och precis vid stranden av Andernas Nahuel Huapi flod är Bariloches största turistattraktioner snötäckta berg, floder, glaciärer, kristallklara vattendrag. Allt detta med en fantastisk kustlinje som bakgrund. Upptäck den omfattande lokala faunan som är unik för området som ligger i princip ostörd i Patagoniens vidsträckta territorium.

Som du säkert kan förstå är det ingen brist på möjligheter att njuta av utomhusaktiviteter i Bariloche området och det är ett av Argentinas huvudsakliga friluftsområden av denna anledning. Naturen som omger staden erbjuder perfekta möjligheter till fler utomhusaktiviteter än vad du kan tänka dig: skidkning, forsränning vandring , klättring, cykling, dykning och mycket mer!

Spanska skola i Bariloche

Spanska skola

Nio hundra meter från kommunalhuset och mitt i centrum ligger vår mysiga skola i Bariloche. Du kommer snart att märka att det är lätt att ta sig runt antingen till fots eller med stadens bussystem. Många busslinjer stannar inom en radie på två kvarter. Vår skolpersonal består av en grupp professionella lärare som är engagerade i undervisningen. De använder sig av de mest effektiva undervisningsstrategierna under sina lektioner och arbetar hårt med att skapa en uppmuntrande och motiverande miljö i skolan.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.