Karta
Spanska i PamplonaSpanska i PamplonaSpanska i Pamplona
Spanska skola i Pamplona

Studera spanska i Pamplona

Studera spanska

Staden som är världsberömd för sina festligheter i samband med tjurrusningen under San Fermin är också känd för sina parker, sin vackra natur och den utsökta maten och livskvaliteten. Det är ingen tvekan om att denna förtjusande plats är perfekt för att studera spanska.

Pamplona har ungefär 180, 000 invånare och de talar väldigt lite engelska runt om i staden. Förutom under tjurrusnings festivalen är staden fortfarande inte så påverkad av turismen. Detta innebär givetvis att Pamplona erbjuder fantastiska möjligheter att prata spanska och förbättra språkkunskaperna i en äkta spansktalande miljö.

Pamplona har också två universitet och studenter fyller gatorna i den gamla delen av staden och skapar en känsla av öppenhet och liv. Nattlivet i Pamplona är också livligt och det slutar inte förens solen går upp på morgonen.

Pamplona är huvudstaden i regionen Navarra som är ett grönskande område som kännetecknas av mångfald både i naturen och rent geografiskt. Under en helg går det lätt att besöka San Sebastians vackra stränder, bergskedjan Pyren éerna eller La Riojas kända vingårdar.

Spanska skola i Pamplona (Partner School)

Vår partnerskola i Pamplona är ett perfekt resmål för för de som önskar en rolig, aktiv och lärorik vistelse I Spanien. Vi håller till på övervåningen i en byggnad som vi delar med stadens prestigefyllda medicinskola. Inhyst i en vacker och historisk byggnad i Pamplonas gamla kvarter kommer du bara vara några steg ifrån kaféer, barer, affärer, kulturella aktiviteter och mycket mer! Skönheten i den gamla arkitekturen i kombination med våra moderna och innovativa lokaler skapar en unik och stimulerande atmosfär. Dessutom kommer vår trevliga personal att se till att du upptäcker allt som Pamplona har att erbjuda genom sin sociala kalender full med veckoaktiviteter och helgutflykter.

Skolbyggnad
Skolbyggnad Språkskolan upptar övervåningen av Colegio de Médicos som är Pamplonas prestigefyllda medicinskola. Bakom den eleganta fasaden kommer du finna moderna lokaler och den senaste bekvämligheten. Här finns också en fantastisk inglasad restaurang som serverar 3 rätterslunch för alla studenter.

Placering
Skolan är belägen i hjärtat av Pamplona och har utsikt över Parque de la Medialuna en av stadens lugna och grönskande områden. Skolan ligger endast 5 minuter bort fån Plaza del Castillo, ett centralt torg som i folkmun kommit att kallas Pamlonas vardagsrum.

Lokaler
Skolans lokaler innefattar 7 klassrum, resurscenter, 4 datorer med gratis internet, trådlöst nätverk, filmrum och reception. Tillgång till mötescentrum som rymmer 300 personer samt en fantastisk restaurang delas med resten av medicinskolan. När skolan behöver rymma fler studenter finns ett separat lärocenter tillgängligt med ytterligare 5 klassrum, allrum, bibliotek , film och multimediarum.

Vra studenter sger...

"Även om det var lite läskigt i början är en av de största fördelarna med att vara i Pamplona att det nästan inte finns någon som talar engelska. Detta tvingar dig till att konstant träna spanska. Jag tror jag lärde mig mer på en månad i Pamplona en på 3 år i högstadiet!"
Astrid - Tyskland


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.