Trinidad
Populära destinationer i Latinamerika

Om Trinidad

Ett Kolonialt kraftpaket, en plats på UNESCOs världsarvslista, en vital hamn, en liten och trevlig stad. Det är en kort beskrivning av Trinidad men här finns så mycket mer. Belägen i centrala Cuba mellan det Karibiska havet och Sierra del Escambray finner du detta historiska område som har den mest bevarade koloniala arkitekturen på ön.

skola i Trinidad

Förr i tiden var det ett centrum före sockerrörsindustrin men nu rör stadens främsta aktivitet tobaksproduktion. Med ett invånarantal under 75,000 är Trinidad en intim och avskild destination som gör det till en perfekt plats för att du till fullo ska kunna fördjupa dig i det spanska språket och den kubanska kulturen. Är du intresserad av att fylla din tid med alla tänkbara land och vattensporter som till exempel kajak-paddling, ridning, cykling, fiske, vandring, kanotpaddling och självklart surfing allt medan du lär känna nya människor så behöver du inte leta mer! Att ta sig hit är lätt, 1,5 timmes körning från San Jose Internationella flygplats.

Spanska skola i Trinidad

Enforex Havana, Santiago de Cuba och Trinidad är unika då vi inte har en central skola. Istället erbjuder vi en intim, personlig undervisningsmiljö som organiseras av välutbildade spanska lärare. Klasserna hålls antingen i lärarens hem , hemma hos värdfamiljen eller för särskilda minigrupper hålls kurser på ett kulturcentrum.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.