Havana
Populära destinationer i Latinamerika

Om Havana

Havanna är en stad med mycket liv, här finns begränsningar men samtidigt en mentalitet som gör att allt är möjligt. Ta chansen att studera spanska i Havanna och lär känna denna fascinerande stad i en stimulerande tid av utveckling. Havanna innehåller ett potpurri av vacker arkitektur som UNESCO skyddade Barock och Neoklassiska monument. Här finns också området Vedado med sina vackert dekorerade byggnader och här bor de flesta av våra värdfamiljer.

Havana

Du kan också ta dig norrut och promenera runt populära Malecón , en kustpromenad där inhemska och besökare går tillsammans och pratar medan de avnjuter utsikten av Havannas fantastiska byggnader och det kristall blå vattnet. Allt som allt är det en stad full av musik och vänliga ansikten. Det är en plats där poeter finner inspiration och där poesi är inbäddat i allt du ser...lär dig spanska i Havanna och upptäck all denna magi!

Spanska skola i Cuba

Enforex Havana, Santiago de Cuba och Trinidad är unika då vi inte har en central skola. Istället erbjuder vi en intim, personlig undervisningsmiljö som organiseras av välutbildade spanska lärare. Klasserna hålls antingen i lärarens hem , hemma hos värdfamiljen eller för särskilda minigrupper hålls kurser på ett kulturcentrum.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.