Santo Domingo de Heredia
Populära destinationer i Latinamerika

Om Santo Domingo de Heredia

Heredia

Santo Domingo de Heredia ligger mellan staden Heredia och San Jose. Denna stad i Costa Rica var viktigt redan under den för-kolombianska tiden och är idag en viktig plats på grund av dess stora områden med unik biologisk mångfald. Naturlandskapen har förvandlat området till landets ledande intressepunkt när det gäller ekologi och vetenskaplig forskning.

Detta är dock inte Santo Domingo de Heredias enda skatt, vitkalkade byggnader från kolonialtiden tornar upp  över gator som vittnar om århundraden av historia. Fråga invånarna själva och de kommer säga att de största skatterna här är människorna själva. Du kommer att lägga märke till deras öppna sinnen och positiva attityder då dessa människorna sprider detta till sin omgivning

Spanska skola i Santo Domingo de Heredia

Vår skola ligger i ett exceptionellt område i staden. Spanska skolaVåra studenter får njuta av att bo i en lugn miljö omgiven av en vacker tropisk trädgård. Lektionerna kan även hållas i trädgården om eleverna föredrar detta. Den moderna skolbyggnaden har 15 rymliga klassrum och ett stort allrum som används för lektioner såsom drama och dans. Wi-Fi är gratis. Det finns också en buss som stannar vid skolan som eleverna kan ta för att komma till städerna San Jose eller Heredia på 15 minuter.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.