Santiago de Chile
Populära destinationer i Latinamerika

Om Santiago de Chile

Santiago de Chile

Landets huvudstad är hem till 40 % av landets befolkning och fungerar som landets sociala, kulturella, politiska och finansiella nav. Staden är också en oslagbar bas för alla sorts utomhus aktiviteter tack vare dess otroliga omgivning och naturområden. Belägen i en dalgång i Chiles centrala delar ligger staden omgiven av snötäckta berg och la Cordillera. Den historiska men samtidigt så modena staden gör att Santiago erbjuder något utöver det vanliga! Santiago de Chile är en vibrerande , modern och en väldigt säker huvudstad inbäddad i en dal med den ständigt närvarande bakgrunden, bergskedjan Anderna. Santiago är centralt beläget vilket gör staden till en fördelaktig bas för utflykter både i norr, söder och till de centrala kustområdena. Under bara en dags resa i Santiago har du faktiskt möjligheten att besöka berget Aconcagua som har den högsta bergstoppen i Amerika, stränder, vingårdar, de bästa chilenska skidorterna eller den pittoreska kuststaden Valparaiso. Du kan heller inte missa att besöka staden Mendoza i Argentina som bara är några timmar bort. Trots en stor befolkning på över 5 miljoner människor är Santiago de Chile en säker stad att njuta av . Här finns en utomordentligt bra lokaltrafik och ett Medelhavsklimat där temperaturen hamnar runt 29 grader dagtid under sommaren. Under nätterna kyls staden ner till ett bekvämt svalt klimat vilket gör den perfekta att promenera i på eftermiddagarna och givetvis för att ta del av stadens nattliv.

Likt många andra Latinamerikanska städer definieras staden av kontraster: kolonial och modern arkitektur, energifyllda gator och lugna parker,eleganta shopping center och enkla marknader, framgångsrika sportlag och fantastiska konstmuseer, ett spännande nattliv och romantiska restauranger. Skidbackar och stränder inom kort avstånd och allt som en världshuvudstad har att erbjuda på daglig och nattlig basis gör Santiago till en spännande plats att studera spanska på samtidigt som du kommer lära dig mer om den chilenska kultur. .

Spanska skola i Santiago de Chile

Spanska skola

Skolan ligger i Providencia ett av de trevligaste områden i Santiago och mitt emellan två huvudgator vilket gör att du alltid har nära till lokaltrafik och lätt kan ta dig runt i staden. Två viktiga tunnelbanestationer ligger bara 3 kvarter bort och många busslinjer passerar också i närheten.

Lokalerna inkluderar: 7 klassrum, multimediarum med TV, DVD och ljudsystem, kök med kylskåp och mikrovågsugn samt mötesrum med lounge och bar. Detta område kan studenterna besöka på rasterna och kaffe, te och snacks är alltid tillgängligt. Förutom detta finns datorsal med gratis internet, bakgård med sköna stolar mellan träd och växter där studenterna kan umgås eller göra sina läxor. Minimum ålder: 18 år.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.