Sucre
Populära destinationer i Latinamerika

Om Sucre

Sucre

Sucre är en charmig kolonistad vid Andernas högland i södra Bolivia och är en av landets mest omtyckta destinationer. Vacker är det minsta som går att säga om staden och sen 1987 finns den även med på UNESCOs lista över världsarv vilket har hjälpt till att bevara dess koloniala charm och pittoreska landskap. Som huvudstad i landet har staden alltid haft stort inflytande på alla områden. Under hela sin historia fram till nutid har Sucre varit en central punkt gällande konst och akademiska områden.

Sucres många namn, staden kallades tidigare ”La Plata” (Silver) och den kallas fortfarande ”den amerikanska vita staden” har att göra med de 300 åren av spanskt styre. Under en stor del av sin tid som koloni var staden en populär destination för spanska kungligheter och rika familjer involverade i Perus lukrativa silverhandel. Dess koloniala strukturer innefattar två universitet, flera kyrkor, vackra vittvättade byggnader och torg omgivna av träd där studenterna kan träffas och ha roligt.Med en befolkning på ungefär 250,000 personer och med kringliggande traditionella byar, berg, förhistoriska platser och mycket mer så är Sucre en förhållandevis lugn men framför allt fascinerande plats att studera spanska på. Här får du också chansen att lära dig mer om Anderna och kolonitiden.

Spanska skola i Sucre

Vår spanska skola i Sucre är belägen i hjärtat av staden och bara ett kvarter från det mest populära torget Spanska skola och allt annat av intresse i staden. Lektioner hålls både på morgonen och eftermiddagen. Skolan har en kapacitet för 40 studenter som oftast består av nord amerikaner och européer. Det finns 7 klassrum, ett kök, 2 gemensamma allrum, koloniala balkonger, 2 patios, en liten takterrass, ett underhållningsrum och en trevlig kafeteria byggnaden. Minimum ålder: 16 år.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.