Mendoza
Populära destinationer i Latinamerika

Om Mendoza

Mendoza

Belägen vid foten av den spektakulära bergskedjan Anderna och med ett vidsträckt naturlandskap har staden ett obegränsat utbud att erbjuda. Med en befolkning på 120,000 invånare har Mendoza en förvånansvärt lugn och fridfull atmosfär som få städer av denna storlek kan erbjuda. Även i centrum som pulserar av kommersiell aktivitet, typiskt för en stadsmiljö så går det här att finna breda avenyer, torg inramade av gröna träd och lugna kaféer som behåller och förstärker den högst behagliga atmosfären.

Utanför stadens gränser kan natur och äventyrsälskare bli överväldigade av alla grönområden medan de insuper alla nya intryck. Landskapet är nämligen känt för sitt vackra landskap, komplett med skyhöga berg, enorma dalgångar, naturstigar, vingårdar och mycket mer. Som du nu kanske förstår erbjuder Mendozas omgivning ett obegränsat antal utomhusaktiviteter som forsränning, cykling, vattenskidåkning, vindsurfing och kajak paddling. Dessutom bör nämnas att under vintersäsongen är skidåkningen i området svårslagen av andra skidorter i närheten..

Spanska skola i Mendoza

O Vår spanska skola i Cordoba är belägen i innerstaden i närheten av stadens shopping distrikt. Skolan består av en tvåvåningsbyggnad med plats för 84 studenter. De handikappanpassade lokalerna innefattar 12 klassrum, ett kök, ett videorum, mötesrum, takterrass med vacker utsikt och en stor bakgård med trädgård och swimming pool. Minimum ålder: 18 år.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.