Cordoba
Populära destinationer i Latinamerika

Om Córdoba

Cordoba grundades 1573 och är Argentinas näst största stad med ett invånarantal på över 1,3 miljoner. Känd som kolonihuvudstaden är det hemstad till Argentinas första universitet och flertalet kyrkor och stadshus från den tiden. Cordoba ligger i mitten av landet vilket gör att staden är en perfekt utgångspunkt för resor. Det är bara 100 km till Andernas sluttningar och Pampas slättland.

Córdoba

Även fast Buenos Aires nu har överträffat Cordoba som landets center för konst och akademiska institutioner så har staden växt betydande under det senaste århundradet. Nya industrier, och kommersiella samarbeten hat resulterat i moderna byggnader, shoppingcenter, hippa områden, ett livligt nattliv som har en otroligt befriande effekt på stadens infrastruktur och befolkning. Med andra ord är det ett utmärkt tillfälle att vara här och bevittna dessa spännande förändringar som pågår just nu.!

Cordoba erbjuder idealiska förhållanden för att leva och andas spanska på en daglig basis. Ett fridfullt landskap av floder , sjöar, dalar, mild temperatur, få turister, vackra historiska byggnader, ett prestigefyllt universitet och en vibrerande social scen, kan du önska dig något mer?

Spanska skola Córdoba

Vår spanska skola i Cordoba är belägen i innerstaden i närheten av stadens shopping distrikt. Skolan består av en tvåvåningsbyggnad med plats för 84 studenter. De handikappanpassade lokalerna innefattar 12 klassrum, ett kök, ett videorum, mötesrum, takterrass med vacker utsikt och en stor bakgård med trädgård och swimming pool Minimum ålder: 18 år.


Läs mer och anmäl dig till en kurs utan förbindelser

20 olika spanska kurser för alla åldrar, boende och övriga tjänster.