Reisinformatie Quito
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Getting to Quito

Per vliegtuig
Quito's vliegveld, het Aeropuerto Internacional Mariscal Sucre, ligt op minder dan 10 kilometer van de stad af en heeft vluchten van en naar verschillende bestemmingen naar de Amerikaanse continenten, het Caribische gebied en Europa. Om van het vliegveld naar het stadscentrum te gaan, kan je de J.L. Mera of Juan L. Mera bussen nemen die beide stoppen bij de halte tegenover de vliegveld uitgang. Anders kan je het beste kiezen voor een korte taxi rit.

*Quito is momenteel bezig met het bouwen van een gloednieuw internationaal vliegveld op ongeveer 25 kilometer ten noordoosten van Quito. Het is ingesteld om in 2010 in werking te gaan.

Per bus
Busreizen door Ecuador zijn zowel populair als goedkoop. Als je van plan bent om van of naar Quito een dagtrip te gaan doen met de bus, dan beslist je bestemming vanaf welk busstation je vertrekt. Vanaf de Terminal Quitumbe in het zuiden van Quito vertrekken de bussen naar het zuiden van Quito. Vanaf terminal Carcelén gaan en komen er bussen van de Carchi en Imbabura provincies.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.