Vrijwilligersprogramma´s: Mexico, Costa Rica, & Ecuador
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Vrijwilligerswerkprogramma´s in Latijns-Amerika

Werk als vrijwilliger in Latijns-Amerika en maak je ervaring met Enforex nog onvergetelijker! Oefen je Spaans buiten het leslokaal in de echte wereld, werkervaring. Niet alleen is dit een ervaring waar je persoonlijk veel voldoending uit haalt, maar je zet je ook in voor de lokale gemeenschap.

Lessen per week20 (Intensief 20) / 25 (Intensief 25)
DuurKunnen afwijken per locatie
NiveausAlle niveaus Spaans

WIE DOET DIT PROGRAMMA?

Onze Vrijwilligerswerkprogramma´s zijn ontwikkeld om je een rijkere culturele ervaring te bieden met leuk werk in de lokale samenleving van jou keuze. Terwijl je helpt bij lokale instanties oefen je je Spaans in de praktijk en beleef je een onvergetelijke ervaring.

WAAROM VRIJWILLIGERSWERK?

Onze programma´s bieden je de maximale voldoening, je helpt de lokale samenleving en jezelf. Doe vrijwilligerswerk met ons in Latijns-Amerika en draag je steentje bij aan het behoud van indiaanse gemeenschappen of de voorziening in onderwijs en medische zorg. Onze programma´s geven studenten een unieke kijk in de keuken van bepaalde sectoren in de Spaanstalige wereld en bieden hen de kans om hun Spaans in de praktijk te oefenen. Na afloop ben je veranderd als mens en spreek je vloeiend Spaans. Ook zul je werken met de lokale bevolking en andere internationale vrijwilligers en maak je nieuwe vrienden voor het leven.

Dit zijn een aantal bestemmingen die we voor dit programma aanbieden:
 • Santo Domingo de Heredia
  De toekan is een van de meeste emblematische vogelsoorten in Costa Rica, en jij kunt hem van dichtbij meemaken door te helpen op een opvangboerderij. Hier komen gewonde vogels om te herstellen voordat ze weer terugkeren naar hun natuurlijke leefomgeving. Je bereidt hun eten, maakt de leefruimte schoon en helpt de natuur een handje.
 • Quito
  Leer Engels aan kinderen uit achterstandsgebieden. Deze ervaring zal je helpen de methodologie die het centrum gebruikt te oefenen, je Spaans te oefenen en je draagt bij aan het leven van kinderen en jongeren die een betere toekomst kunnen hebben dankzij jou.
 • Playa del Carmen
  Help zwerfkatten en -honden door dagelijks in een asiel te werken: schoonmaken, eten voor de dieren bereiden en wandelingen maken deel uit van je routine. Ook kun je lekker met de honden spelen op het plein van het asiel, als je graag harige viervoeters om je heen hebt.
 • Oaxaca
  Ben je graag in het gezelschap van ouderen, luister je graag naar hun verhalen, help je ze graag met hun dagelijkse bezigheden en doe je graag mee met de activiteiten voor een betere gezondheid? Of werk je liever met kinderen met een achterstand, en help je ze met hun dagelijkse bezigheden en hun opleiding? We bieden drie centra met verschillende kenmerken, vraag gerust om meer informatie!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.