Bezoek Quito Tijdens...
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Bezoek Quito Tijdens...

Pasen
Elk jaar in maart of april, Quito´s heilige week is een spectaculaire vertoning van religieuze toewijding, met plechtige processies van boetelingen met capuchons die uitbundig gedecoreerde beelden dragen. Heilige vrijdag biedt een indrukwekkend beeld aan.

Zuid-Amerikaanse Musiek Conferentie
Voor fans van electronische muziek... dit is jou festival!! Dit festival wordt elk jaar in oktober gehouden en er komen internationale top DJ´S alsmede meerdere regionale optredens voorbij.

Ecuadoriaanse Wapenschild Dag
Om de Ecuadoriaanse Wapenschild dag te vieren, komen de straten van Quito´s Oude Centrum tot leven met studentenbands, militaire bands en baton twirlers, om het nog maar niet te hebben over de levendige straatfeesten. Het wordt jaarlijks in oktober gehouden.

Fair Quito

Quito Fair
Deze jaarlijkse markt, Feria de Quito Jesús del Gran Poder genaamd (Jezus met de geweldige kracht markt van Quito), waarbij er stiergevechten worden gehouden, muziek optredens en nog veel meer. Het wordt in november of december gehouden.

Straatkunst Festival
Elk jaar in november of in december vindt dit festival plaats waarbij allerlei soorten kunstvormen, van urban straattheater tot kunst exhibities, electronische muziek, moderne dansoptredens en nog veel meer voorbijkomen.

Gastronomisch Markt Festival
Verwen je gehemelte in december op het jaarlijkse Gastronomische Markt Festival en bij de culinaire wedstrijd. Probeer allerlei soorten Ecuadoriaanse specialiteiten, van traditionele gerechten tot culinaire hoogstandjes. Verder is er live muziek en zijn er balletoptredens om een gezellige sfeer te creëren.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.