Online lessen Spaans
Online Privélessen Spaans

Prijzen en Brochures
Online privé-lessen Spaans
Vanaf
(Sessie)

Een voor jou op maat gemaakt programma

Indien je op zoek bent naar lessen die precies aangepast kunnen worden aan jouw behoeften, dan zijn onze online privélessen echt iets voor jou. Deze cursus is de beste keuze als je nog sneller vooruit wilt gaan, op jouw eigen tempo, met een docent voor jou alleen.

StartdataIedere maandag, het hele jaar door
lesdagenvan maandag tot vrijdag
lessen per week5, 10 of 20 lessen
lesduur55 minuten
cursusduurFlexibel
niveausAlle niveaus (A1-C2)
aantal studenten per klasPrivélessen
minimum leeftijd13
lesroosterJe kunt op elk gewenst moment lessen volgen tussen 9:00-13:00 en 16:00-20:00 (spreek een tijdstip af met je leraar binnen onze werkuren).

De slimste keuze: creëer je eigen programma

VOOR WIE IS DEZE ONLINE CURSUS?

Onze online privélessen zijn uitermate geschikt voor studenten die op hun eigen tempo willen werken aan het Spaans. De inhoud van de lessen kan worden aangepast aan de preferenties en benodigdheden van de individuele student en er wordt een focus gelegd op de elementen van de taal waar de student nog moeite mee kan hebben zoals de uitspraak of bepaade grammaticale onderdelen.

Het ´one-to-one´programma is perfect voor jou als je zelf het ritme van je cursus wilt bepalen met de volledige persoonlijke aandacht van je docent.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE ONLINE PRIVÉLESSEN?

Deze lessen zijn live, volledig te personaliseren en 100% gericht op jouw persoonlijk academische vooruitgang. Het is de perfecte manier om je Spaans te verbeteren door extra aandacht te leggen op de elementen van de taal waar je nog moeite mee hebt.

* Gespecialiseerde privélessen. Bij privélessen die zijn opgebouwd rond specifieke thema´s (bijvoorbeeld zakelijk , medisch, of juridisch Spaans, of een andere specifieke onderwerpen), geldt een toeslag van 15%.

Chat met ons