Universiteit Examenvoorbereiding
Populaire bestemmingen in Spanje

Voorbereiding op het PAU/PCE

Bereid je met deze cursus voor op het toetreden tot Spaanse universiteit waarbij je, behalve de lessen in groepsverband, kunt profiteren van een persoonlijk advies tijdens de toelatingsprocedure, zodat jij je kunt concentreren op je studie.

StartdataJanuari / Februari / Oktober
Lessen per weekBarcelona: 25
Madrid / Málaga: 20
Duur34 weken | Oktober - Mei
15 weken | Februari - Mai
22 weken | Januari - Mei
NiveausB2-C1

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

Deze cursus is bedoeld voor alle studenten die willen studeren aan universiteiten in Spanje en het niveau Spaans nodig hebben om te slagen voor de toelatingsexamens. Daarnaast helpen we je bij de toelatingsprocedure.

WAAROM VOORBEREIDING OP HET PAU/PCE?

Je kunt je in Barcelona, Madrid en Málaga voorbereiden op de officiële toelatingsexamens voor je studie aan de universiteit.

Deze cursus richt zich op de specifieke voorbereiding voor het Spaanse toelatingsexamen van de universiteit. Dankzij de lessen in groepsverband deel je je ervaringen met je medestudenten en leer je van de vragen die de anderen hebben - een completer leerproces door samenwerking! Dit toelatingsexamen bestaat onder andere uit verschillende testen over de taal, cultuur of geschiedenis. En omdat we weten dat de administratieve rompslomp uitputtend kan zijn, helpen onze adviseurs je door het hele toelatingsproces, zodat jij je alleen maar druk hoeft te maken over de resultaten van je examen.*

*Om toegelaten te worden tot deze cursus moet je over een medium of geavanceerd niveau beschikken (B2-C1)

Deze cursus is beschikbaar in:

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.