Zomerkamp in Barcelona
Ontdek onze Zomerkampen in Spanje!

Barcelona Zomerkamp

  • Data: 2 juli - 26 augustus
  • Leeftijden: 5 tot 18 jaar
  • 80% internationale studenten en 20% Spaanse studenten
  • 24/7 toezicht

Locatie

Barcelona staat wereldwijd bekend als een van de meest veelzijdige steden. Met de mooie mediterraanse stranden en prachtige architectuur maakt Barcelona haar naam als Europese topbestemming meer dan waar. U vindt hier een aantal van de bekendste musea van Spanje - zoals het Picasso Museum en het MACBA - en een zeer uitgebreide culturele agenda met tentoonstellingen, concerten, festivals en nog veel meer! Het is een prachtige, bruisende en spannende stad. Een stad die keer op keer bewijst dat het een van de meest intrigerende steden is om de Spaanse taal en cultuur te leren kennen. Ons Zomerkamp ligt net buiten het stadscentrum in een van de mooiste wijken van Barcelona, omgeven door grote villa's en het hippe Labering Park. Het is dankzij de ideale ligging van het Metrostation (FGC) Mundet bovendien zeer makkelijk om naar het stadscentrum van Barcelona te gaan.

Faciliteiten

Het zomerkamp in Barcelona bestaat uit een modern gebouw waar de studenten zowel verblijven als de taalcursus volgen. Deelnemers aan het kamp beschikken over lichte en ruime slaapkamers, een grote tuin en terras, sportfaciliteiten, een eetzaal en veel gedeelde ruimtes zoals een spelletjeskamer, tv-kamer, computer- en studieruimte, etc.

  • Capaciteit: 150 studenten

Huisvesting

Studenten die een programma hebben gekozen dat inclusief huisvesting is, verblijven in ruime tweepersoonskamer. Alle kamers hebben uitzicht naar buiten en beschikken over een privé badkamer.

Sporten

Toestemming om het terrein te verlaten

  • Toegestaan onder specifieke voorwaarden: klik hier.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.