Online lessen Spaans
Semi-privé online lessen Spaans

Prijzen en Brochures
Online semiprivé-lessen Spaans
Vanaf
(Sessie)

Leer online Spaans in goed gezelschap

Met de semi-privélessen leer je Spaans samen met je favoriete personen en een docent die volledig tot jullie beschikking staat.

StartdataIedere maandag, het hele jaar door
lesdagenvan maandag tot vrijdag
lessen per week5, 10 of 20 lessen
lesduur55 minuten
cursusduurFlexibel
niveausAlle niveaus (A1-C2)
aantal studenten per klas2 of 3 studenten
minimum leeftijd13
lesroosterJe kunt op elk gewenst moment lessen volgen tussen 9:00-13:00 en 16:00-20:00 (spreek een tijdstip af met je leraar binnen onze werkuren).

Deze optie is speciaal voor groepen vrienden en familieleden

VOOR WIE IS DEZE ONLINE CURSUS?

Als je graag een nieuwe taal wilt leren in goed gezelschap dan is deze optie iets voor jou! Deze semi-privélessen zijn speciaal bedoeld voor studenten die in hele kleine groepjes willen leren met veel persoonlijke aandacht.

Als je vrienden of familieleden hetzelfde niveau hebben en jullie willen op een leuke manier de Spaanse taal leren dan kunnen jullie samen aan deze lessen deelnemen. De docent, die volledig tot jullie beschikking staat, zorgt ervoor dat jullie er het maximale uithalen.

WAAROM ONZE ONLINE SEMI-PRIVÉ LESSEN?

Omdat de klassen maximaal 2 of 3 deelnemers hebben ga je enorm snel vooruit. Je kunt samen met je vrienden en familie oeferen waardoor je sneller vloeiend de taal leert beheersen.

Bovendien is het enorm leuk om dit samen te doen! Dit is de perecte mix van groeps- en privélessen, je profiteert van het leerproces van de groep, maar ook van de persoonlijke aandacht van de docent.

Chat met ons