Zomerkamp in Salamanca
Ontdek onze Zomerkampen in Spanje!
  • Data: 30 juni - 27 juli
  • Leeftijd: 5 - 18 jaar oud
  • 80% internationale studenten en 20% Spaanse studenten
  • 24/7 toezicht

Locatie

Salamanca is een schilderachtige, prachtige stad, in 2002 als Euorpese Cultuur Hoofdstad afgekondigd en beschermd door UNESCO als een World Heritage plek. Deze onwaarschijnlijk knap bewaarde middeleeuwse stad is ook een van de meest jeudige plekken in Spanje; met een van de oudste universiteiten ter wereld, blijft het internationele studenten aantrekken uit alle hoeken van de wereld.

Het Centro Universitorio Marista de Salamanca is een luxe verblijf nabij het centrum van de stad; voorzien van airconditioning zodat de cursisten kunnen studeren maar ook in hun vrije tijd een heerlijke plek hebben om te verblijven.

Faciliteiten

Het Centro Universitorio Marista de Salamanca ligt op de Campus Miguel de Unamuno, dit is een rustige plek op slechts enkele minuten van het centrum; we kunnen dus gerust zeggen dat het alles heeft wat een student nodig heeft om comfortabel en rustig te kunnen studeren, dichtbij het vertier in de binnenstad.

De school heeft verschillende voorzieningen, zoals sportvelden, een fitnesscentrum en een veld geschikt voor paddel, maar ook voorzieningen die onontbeerlijk zijn voor de studie, zoals bibliotheek, een conferentieruimte en multimediaruimtes. Voor elke student een geschikte plek om zijn of haar talent te ontwikkelen.

Het schoolgebouw is ook omringt door grasvelden waar de studenten kunnen wandelen, ontspannen of rustig in de schaduw van de bomen outdoor activiteiten kunnen beoefenen. En dit allemaal met de beste service die we bieden!

  • Capaciteit: 250 residentiele studenten.

Huisvesting

Studenten die kiezen voor het residentiële programma zullen blijven in residencia's op het terrein van de universiteit zelf. Dit zijn tweepersoonskamers met badkamer. Dit zijn kamers waar studenten zich net zo comfortabel zullen voelen als in hun eigen huis.

Met plek voor ongeveer 220 studenten heeft het complex alles wat een student nodig heeft om zich op het gemak te voelen. Een geweldige plek dus voor een zomerkamp!

Het home stay programma is ook beschikbaar voor studenten van 14 jaar en ouder.

Optionele Sporten

Activiteiten

  • Yoga

Toestemming om het terrein te verlaten

  • Mogelijk onder specifieke voorwaardes: klik hier.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.