Groepsreizen voor studenten
Populaire bestemmingen in Spanje

Groepsprogramma

We werken samen met faculteitsleden om op maat gemaakte programma's te ontwerpen voor studentengroepreizen naar Spanje en Latijns-Amerika. Vergroot de taalvaardigheid en culturele intelligentie van uw studenten door het verkennen van een nieuw land met activiteiten en ervaringen die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun interesses en behoeften.

ProgrammatypeOnder leiding van docenten
FlexibiliteitVolledig te personaliseren
OpleidingHooggekwalificeerde docenten
RisicobeheerLokale assistentie 24/7
HuisvestingVerschillende accommodatiemogelijkheden
BudgetPrijzen aangepast aan uw behoeften
BetalingEenvoudig betalingsproces
GroepsgrootteMinimaal 6 studenten
KalenderFlexibele startdatum
Vereist niveauAlle niveaus

OPLEIDING

We raden je ten zeerste aan een Spaanse taalcursus op te nemen in je groepsprogramma. Zelfs als je leerlingen complete beginners zijn, is het leren van de taal essentieel voor hun vermogen te communiceren met de lokale bevolking en het leren kennen van hun gebruiken. Voor maximale flexibiliteit bieden we gesloten lessen (exclusief voor uw studenten) en de mogelijkheid om een klaslokaal te delen met andere internationale studenten. Ze zullen kennis opdoen met moedertaalsprekers die gespecialiseerd zijn in het lesgeven van Spaans als vreemde taal.

CULTURELE ACTIVITEITEN EN EXCURSIES

Praktische ervaringen buiten het klaslokaal zijn een essentieel onderdeel van studiereizen naar het buitenland. We helpen je een aangepast groepsprogramma samen te stellen dat de interesses en studierichtingen van je studenten vertegenwoordigt, van architectuur tot gezondheid, vrije kunsten, business, politiek en meer. Een deskundige, tweetalige gids begeleidt de studenten om ervoor te zorgen dat ze het meeste uit elke ervaring halen.

ACCOMMODATIEOPTIES

Gastgezin, studentenresidentie, gedeeld appartement en privéappartement. Zorg ervoor dat je ons op de hoogte stelt van eventuele speciale dieetwensen.

GROEPSREIZEN NAAR SPANJE OF LATIJNS-AMERIKA

Onze scholen zijn gevestigd in aantrekkelijke historische gebouwen in het centrum van elke stad, waardoor het voor studenten gemakkelijk is om hun bestemming te voet of met het openbaar vervoer te verkennen.

LOKAAL RISICOBEHEER

U en uw studenten kunnen rustig slapen, wetende dat elk van onze scholen een noodnummer heeft dat 24/7 bereikbaar is als de noodzaak zich zou voordoen. Je kunt rekenen op ons lokale ondersteuningsteam, bestaande uit personeel, gidsen, lokale docenten en kantoren, evenals op ons wereldwijde netwerk, dat 40 campussen en een hoofdkantoor omvat waar we je in negen talen kunnen helpen.

STAP VOOR STAP-ONDERSTEUNING

Wij zullen je helpen een unieke ervaring in het buitenland te creëren die je studenten nooit zullen vergeten. Je hebt de volledige flexibiliteit om iets uit te wisselen, aan te passen, toe te voegen of te verwijderen. We doen ons best om aan je budget te voldoen en stemmen je groepsprogramma af op de interesses en passies van de studenten. We helpen je ook bij het werven!

RATIO LEERLING PER DOCENT

8 op 1.

GRATIS BEGELEIDER

Met 8 studenten, de begeleidende docent ontvangt gratis huisvesting en kan kosteloos deelnemen aan alle activiteiten.

VERTEL HET VERDER!

Vraag ons over ons netwerk van ambassadeurs.

Enkele van onze topbestemmingen voor deze cursus:

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.