Reizen door Spanje met een groep studenten
Populaire bestemmingen in Spanje

Groepsprogramma

Samen kunnen we de reis- en onderwijswereld veranderen: het kan individueler en interactiever. Heb je een reisbureau of ben je docent, en wil je voor je klanten of studenten een speciale reis verzorgen? Wij helpen je om een op maat gemaakte route te plannen die past bij de interesses van je klanten. We hebben veel ervaring met reisbureaus en weten dat je de beste service van ons verwacht, van begin tot eind.

Begindata Iedere dag, het hele jaar
Lessen per week Afhankelijk van de wensen van de groep
DuurAfhankelijk van de wensen van de groep
NiveausAlle niveaus, van beginner tot gevorderd
Klassengrootte Minstens 6 studenten.

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

Dit programa is speciaal ontwikkeld voor organisaties of docenten die een groepsreis naar de Spaanstalige wereld willen maken. We bieden een unieke ervaring en helpen je om een onvergetelijke reis voor jou en je groep te organiseren! Het programma is voor groepen van 6 personen of meer en is bedoeld voor mensen die naar avontuur zoeken in een authetieke en leuke leeromgeving.

WAAROM EEN GROEPSPROGRAMMA?

Maak indruk op je studenten of klanten en geef ze de reis van hun leven... alles is mogelijk! We helpen om je een route te plannen (met zoveel of zo weinig lessen Spaans als jullie willen) en organiseren culturele activiteiten en excursies. We houden uiteraard rekeing met jullie budget en de tijdslimiet. Je kunt ook verschillende bestemmingen combineren. Enforex heeft 30 locaties in Spanje en Latijns-Amerika. We helpen je graag met accommodatie, luchthaventransfers en alles wat je maar nodig hebt.


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.