Programma voor docenten Spaans
Populaire bestemmingen in Spanje

Programma voor docenten Spaans

Een taal leren is een avontuur voor je hele leven. Je wordt een betere docent Spaans met ons intensieve programma voor docenten waarin je samen met andere docenten Spaans een vernieuwende onderwijsmethode leert en culturele ervaring opdoet in het buitenland.

StartdataSpanje: 01/07, 15/07 | Playa del Carmen: 8/01
Lessen per week 20 lessen per week + 10 uur observatie + oriëntatie
Duur2 weken
NiveausC1-C2
Lesduur55 min.
Klassengrootte Max. 16

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

Deze cursus is bedoeld voor docenten Spaans uit de hele wereld die een linguïstische en culturele onderdompeling zoeken die hen de perfecte instrumenten biedt om nieuwe onderwijsmethodes te leren, ideeën te delen met andere docenten en plaatselijke docenten Spaans zien lesgeven in de klas.

WAAROM PROGRAMMA VOOR DOCENTEN SPAANS?

Hoe lang is het geleden dat je de hele dag Spaans hebt gesproken? Deel je passie voor de taal en de cultuur met andere docenten Spaans. Je brengt een aantal uren per dag door in de klas waar je nieuwe perspectieven krijgt aangeboden op het Spaanse onderwijs en je leert nieuwe trucs om studenten te helpen die achterblijven en om ze te stimuleren met nieuwe uitdagingen. Keer terug bij je studenten met verhalen, het accent van je bestemming en nieuwe inspiratie.

Deze cursus is beschikbaar in:

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.