Spaanse Cursussen in Quito, Ecuador
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Spaanse Cursussen in Quito, Ecuador

Niet veel mensen denken aan Ecuador als het gaat om studeren, echter de Spaanse cursussen kunnen zeer lonend zijn. De stad heeft één van de best bewaard gebleven oude wijken van het hele continent Amerika. Hier kun je gerust doorheen dwalen en zo het koloniale tijdperk en de architectuur hiervan te ontdekken. Kleine straten en pleinen die je gewoon op de foto moet zetten en toevoegen aan je vakantie-fotoalbum. Het ligt hoog in de bergen met een schitterend uitzicht over de stad. Plaats jezelf hier en je zult zien wat we bedoelen!

De volgende Spaanse cursussen zijn beschikbaar in Quito. Klik op de Spaanse cursus waarin je geïnteresseerd bent voor meer informatie.

Spaanse Cursussen in Quito, Ecuador

De school beschikt over vele geweldige faciliteiten. Afgezien van het beeld dat sommige mensen hebben bij een oud gebouw beschikt onze school juist over een prachtig koloniaal gebouw met vele moderne faciliteiten met meer dan 9 ruime klaslokalen, een dakterras met uitzicht over de hele stad en gratis internetverbinding. Er is wifi aanwezig voor iedereen die ervoor kiest om zijn/haar laptop mee te nemen.

Daarnaast zijn we vlakbij enkele interessante lokale bezienswaardigheden zoals het Carolina park waar je heerlijk kan vertoeven tussen de lessen door als je dat wilt. Er zijn vijf verschillende soorten cursussen beschikbaar wat betekent dat er altijd één geschikte cursus bij een type leerling past. Je hoeft alleen maar te klikken op de links om een volledige cursusomschrijving te krijgen.

Als je liever Spaans in je eentje wilt oefenen dan in een groepsles, dan kun je voor onze privélessen Spaans kiezen. Er zijn ook andere opties aanwezig voor diegenen die graag extra lessen willen toevoegen aan hun schema door vrijwilligerswerk of een stage te doen.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.