Online lessen Spaans
Online lessen Spaans 3u/week

Prijzen en Brochures
Online cursus Spaans 3 uur per week
Vanaf
(Week)

De optie die je het beste kunt combineren met je werk en studie.

Deze online cursus is perfect voor jou als je werk of studie geen ruimte laat voor veel vrije tijd. Met 2 lessen van anderhalf uur per week verbeter je stap voor stap je Spaans zonder dat het je dagelijkse routine in de weg zit.

StartdataIedere maandag, het hele jaar door
lesdagen2
lessen per weekMaandag en woensdag of dinsdag en donderdag
lesduur90 minuten
cursusduurMinimaal 2 weken
niveausAlle niveaus (A1-C2)
aantal studenten per klasMin. 3 - Max. 10
minimum leeftijd13
lesrooster19:30 uur - 21:00 uur (Madrid -Centraal Europa)

Veel leren in weinig tijd

VOOR WIE IS DEZE ONLINE CURSUS?

Deze 3u/week cursus is gericht op personen die door werk of studie niet genoeg tijd beschikbaar hebben voor een cursus op locatie bij Enforex, maar toch graag veel vooruitgang willen boeken met het Spaans. Met deze online cursus kun je dat doen vanuit uit je eigen huis.

Dit online programma biedt 3 lesuren per week zodat je je Spaanse lessen perfect kunt combineren met je dagelijkse verplichtingen. Wil je verzekerd zijn van wekelijkse progressie dankzij interactieve lessen met de beste docenten, dan is dit de perfecte cursus voor jou!

WAAROM ONZE ONLINE CURSUS 3U/WEEK?

Dit programma past zonder problemen in je schema en stelt je in staat om op een comfortabele en rustige manier een nieuwe taal te leren. Je kunt elke maandag van start.

Bij onze online 3u/week cursus volg je 2 lessen van 90 minuten door de weeks. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Chat met ons