Online lessen Spaans
Online Intensief 20

Prijzen en Brochures
Online cursus Spaans intensief 20
Vanaf
(Week)

Het meest effectieve programma

Als je het belangrijk vindt om snel en effectief Spaans te leren, dan is de Intensief 20 jouw cursus. Met dit online programma stijg je snel in niveau, word je echt vloeiend in het Spaans en werk je aan met grote resultaten aan je communicatieve vaardigheden

StartdataIedere maandag, het hele jaar door
lesdagenVan maandag tot vrijdag
lessen per week20 lessen
lesduur55 minuten
cursusduurMinimaal 1 week
niveausAlle niveaus
aantal studenten per klasmin. 3 max. 10
minimum leeftijd13
lesroosterOchtend lessen van: 9:00 u tot 13:00 uur of in de middag van 16:00 uur tot 20:00 uur (Madrid -Centraal Europa)

Het meest effectief

VOOR WIE IS DEZE ONLINE CURSUS?

Deze online cursus is ontworpen voor studenten die in korte tijd vloeiend willen worden in het Spaans. Als je graag Spaans leert in kleine groepen door middel van dynamische lessen en zo snel mogelijk aan de slag wilt, dan is dit jouw cursus.

Met onze Intensief 20 online werk je (verder) aan je basis en leer je natuurlijk en vloeiend communiceren. Met 4 lesuren per dag voel je je al snel als een vis in het water als het om de Spaanse taal gaat.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE INTENSIEF 20 ONLINE?

Dit is een simpele manier om online een onderdompeling in het Spaans te ondergaan en in korte tijd grote vooruitgang te boeken. De Intensief 20 online kun je volgen waar je maar wilt, haal optimale resultaten vanuit je eigen huis.

Dit programma bestaat uit 20 lessen per week van elk 55 minuten. Intensieve, dynamische en interactieve lessen met maximaal 12 studenten per groep.

Chat met ons