Intensieve Spaans 25
Populaire bestemmingen in Spanje

Intensief Spaans 25

Onze cursus Intensief Spaans is ontwikkeld voor studenten die het niveau van hun Spaans snel willen verbeteren. Je combineert 20 intensieve lesen Spaans per week met 5 conversatielessen en hebt lange gesprekken en discussies met de lokale bevolking. Je profiteert van een unieke leeromgeving met docenten die er alles aan zullen doen om je de beste resultaten te laten halen.

De cursussen Intensief en Superintensief zijn de klassieke Enforex programma’s. Je doet culturele kennis op en werkt aan verschillende interpretatieve en expressieve vaardigheden:

  • Luisteren: studenten oefenen luistertechnieken en strategieën om mondelinge boodschappen te begrijpen en de luistervaardigheid te verbeteren.
  • Lezen: door middel van een actief leerproces waaronder het bestuderen van de spellingsregels, interpunctie en woordenschat, wordt het begrip van geschreven inhoud en begrijpend lezen vergroot.
  • Spreken: de ontwikkeling van spreekvaardigheid richt zich op het vermogen van de student om zich verbaal te uiten en om een samenhangend gesprek te kunnen voeren.
  • Schrijven: om correct schriftelijk te communiceren wordt er gewerkt aan verschillende activiteiten en oefeningen.
  • Lexicon: het begrijpen van woorden en grammatica is nodig om te begrijpen en om teksten te maken. De ontwikkeling van lexicon is een belangrijke onderwijsprioriteit.
Startdata Iedere maandag van het jaar
Lessen per week 25 lessen per week
DuurVan de ene week
NiveausAlle niveaus, van beginner tot gevorderd
Lesduur 55 min.
Klassengrootte 6 - 10 (max. 12 tijdens het hoogseizoen).

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is ontwikkeld voor studenten die in een dynamische en interactieve omgeving snel en efficiënt Spaans willen leren. De cursus geeft je flexibiliteit om de stad en de lokale cultuur te ontdekken.

Waarom een cursus Intensief Spaans 25?

Ons doel is om studenten alle vaardigheden bij te brengen die zij nodig hebben om zich zelfverzekerd te voelen over het niveau van hun Spaans. Onze onderwijsmethode BELEEF HET SPAANS is een innovatief en gepersonaliseerd systeem dat theorie en praktijk vanaf het allereerste moment combineert.

Wij geloven dat elke student op een andere manier leert. Daarom gebruiken we verschillende pedagogische methodes die zijn ontwikkeld om een stimulerende leeromgeving te creëren.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.