Individuele cursus Spaans
Populaire bestemmingen in Spanje

Privélessen

Ben je op zoek naar de snelste en makkelijkste manier om Spaans te leren? Kijk dan een naar onze privélessen! Onze docenten ontwikkelen een dynamische cursus die bij jouw agenda, niveau en individuele leerstijl past. Je leert de taal in heel weinig tijd. En dan hou nog veel tijd over om de stad te ontdekken, te reizen en nieuwe vrienden te maken.

Begindata Iedere dag van het jaar
Lessen per week 1, 5, 10, 20, 30 + zoveel extra lessen als de student maar wil (in dezelfde week)
DuurZolang als de student wil (minstens 1 week)
NiveausAlle niveaus
Extra

Speciale korting: kies voor privélessen met 1 of 2 mede-studenten, die hetzelfde niveau Spaans hebben, en betaal minder. Voor specifieke lessen (wetgeving, geneeskunde, zakelijk Spaans, enz.) wordt een toeslag van 15% gevraagd. Voor lessen buiten school wordt een toeslag van ten minste 15% in rekening gebracht, met een minimum van €15

Lesduur 55 min.

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

Onze individuele lessen zijn voor studenten die op zoek zijn naar een compleet gepersonaliseerd programma om hun Spaans te verbeteren of die een paar extra lessen zoeken om hun schema te completeren. Privélessen zijn een goede keuze als je iets speciaals zoekt of als je alles anders wilt doen. We bieden flexibiliteit, zelfs voor de studenten die het heel erg druk hebben.Heb je ooit gedacht aan les op het strand of in het park? Als je het ons op tijd laat weten kunnen je misschien zelfs een privéles buiten de campus aanbieden.

WAAROM PRIVÉLESSEN?

Je krijgt veel vrijheid om de lessen op je eigen manier in te vullen, en om op je eigen tempo te leren! Met privélessen maak je je eigen plan en zorg je ervoor dat je verblijf precies zo wordt als je je had voorgesteld. Je docenten leren je snel kennen en kunnen direct werken aan je zwakke punten. Ze passen specifieke leermethodes toe en snijden onderwerpen aan die jou interesseren. Het het beste van alles is dat je tussen de lessen door, en daarna, heel veel tijd hebt om volledig van de Spaanse cultuur op je bestemming te genieten.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.