Spaans Huis Woordenschat
Spaanse informatiebronnen

Als er een essentieel set van woordenschat is wat je moet weten om goed te kunnen communiceren, dan moet het wel woordenschat zijn wat geassocieerd is met het huis. Je zult zeker niet je tijd verspillen door het leren van al deze woorden en zinnen, omdat je een grote hoeveelheid tijd zult besteden aan het gebruik van deze woorden met je buren, collega´s of familieleden die je van harte welkom heten in hun huis tijdens jouw verblijf. Als je ervoor kiest om bij een gastgezin te verblijven, zijn deze woorden erg belangrijk om met ze te kunnen communiceren. Zelfs in een hotel of prive-woning zul je vast een keer iets moeten vragen of iets willen doorgeven aan de receptie. Daarom, of het je nou helpt tijdens bepaalde dingen die je moet doen, of tijdens een praatje met de rest van je huisgenoten, deze woorden zullen je helpen om duidelijk te maken wat je wilt en om begrepen te worden.

Deze algemene set van woordenschat is zo uitgebreid dat wij het hebben onderverdeeld in drie verschillende delen om het zo gemakkelijker voor je te maken te vinden wat je zoekt. De woordenschat is onderverdeeld in; gebieden en items van het huis, zoals de woonkamer en meubels die je nodig hebt om iets te beschrijven of om over te vragen; lijst van familieleden, die essentieel is als je te gast bent bij een Spaanse familie; en de verschillende namen voor eten voor het geval je iets wilt vragen over een specifiek type voedsel of als je wilt helpen met boodschappen doen. Kom op en kom langs bij ons huis! Al deze lijsten zijn hier voor jouw gebruik, dus wees niet bang om een of al deze pagina´s te bladwijzeren voor als je ze in de toekomst nog een keer wilt bekijken, of laat ze zelfs afdrukken zodat je naar ze terug kan verwijzen zo vaak als je wilt. Dit zal je helpen om alle woorden en zinnen die je nodig hebt een stuk sneller te leren en het zou handig kunnen zijn om snel even bepaalde betekenissen op te zoeken wanneer je in gesprek bent.

Dus, het enige wat nu voor je overblijft is een kijkje te nemen naar deze lijsten en te overwegen welke je als eerste wilt gaan leren. Is het belangrijk voor je om te weten hoe je bepaalde dingen in je omgeving kunt beschrijven en of je op een bepaalde stoel kan zitten of waar de badkamer is? Denk je met je maag en heb je een groot verlangen om achter de namen van je favoriete fruit en groenten te komen zodat je ze kan bestellen in een restaurant of kan vinden in de supermarkt. Of vind je het belangrijker om bepaalde dingen te weten te komen over andere mensen, en over jezelf te kunnen praten om een sociale band op te bouwen en te kunnen onthullen wat echt belangrijk voor jou is in je leven? Ga je gang en kies welke pagina je het meest interessant vindt!

Spaanse Woordenschat - Thuis