Wat te doen in Puerto Vallarta
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Wat te doen in Puerto Vallarta

Eet

Eet
Dankzij de internationale aanwezigheid in Puerto Vallarta, zowel vanwege toeristen als door de behoorlijk grote expatgemeenschap, zit de stad vol met allerlei soorten uitstekende restaurants - vele geopend door beroemde koks - die gerechten van over de hele wereld opdienen. Kom naar Puerto Vallarta in November tijdens het beroemde Internationale Gourmet Festival!

Neem een avondwandeling
Op Puerto Vallarta's geweldige promenade is altijd wel activiteit. Als de zon ondergaat, komen de lokale bevolking en bezoekers samen om te genieten van het meeslepende uitzicht van de ondergaande zon over de Banderas Bay, de monderne sculpturen langs de promenade en de muziek optredens in Los Arcos, een klein openlucht amphitheater.

Bekijk de kunstgallerijen
Puerto Vallarta heeft een gemeenschap aan artiesten die ervoor gezorgd hebben dat de stad word gezien als Mexico´s ¨art mecca¨. De straten zitten vol met unieke kunstgallerijen waar een gevariëerde mix aan handgeweven handtapijten en tapijten tot moderne schilderijen en alles wat ertussen zit te vinden is. Je kan het werk van lokale opkomende artiesten zien, alsmede het werk van internationale beroemde artiesten.

paardrijden

Doe actief
Of je op eigen houtje gaat of als deel van een georganiseerde excursie, er zijn oneindig veel mogelijkheden om plezier te hebben en die zeker voor een adrelinestoot zorgen - fietsen, paardrijden, parasailen, vissen, scuba duiken, snorkelen, golf, canopy toer en veel meer. Je kan zelfs met dolfijnen zwemmen!


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.