Excursies & Activiteiten Mexico
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Excursies & Activiteiten Mexico

Onze Spaanse scholen in Mexico liggen verspreid over dit prachtige land, en je kan genieten van activiteiten zo divers als het landschap zelf.

guanajuato

Guanajuato

In de centraal gelegen stad Guanajuato, bieden wij weekelijkse activiteiten aan zoals Mexicaanse kooklessen, salsa lessen, filmprojecties en café socials op school. In de weekenden kunnen de studenten zich opgeven voor uitstapjes naar vlakbij gelegen koloniale steden zoals San Miguel de Allende, Dolores Hidalgo en Guadalajara, de twee na grootste stad van Mexico.

Oaxaca, Playa del Carmen &

Onze scholen in Oaxaca en Playa del Carmen organiseren een sociale agenda zodat jij gegarandeerd één film nacht, één avondje naar een café en één salsa dansles per week hebt. In playa del Carmen is er ook de mogelijkheid om strandvolleybal te spelen op ons eigen excursies speelveld, yoga uit te oefenen of te gaan scuba duiken, snorkelen, paardrijden, windsurfen en nog veel meer.

  • Vanuit Oaxaca bieden wij verschillende weekend uitstapjes aan zoals Zapotecaanse vindplaatsen, oude koloniale steden, paragliden, mountainbiken en wandelen.
  • Playa del Carmen ligt vlakbij archeologische vindplaatsen van de Maya´s zoals Tulum, Coba en Chichen Itza. Wij organiseren uitstapjes naar geweldige plekken als deze maar ook naar het dichtbij gelegen Cancun of de stad Merida en de amusement parken.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.