Wat te doen in Playa Jaco
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Wat te doen in Playa Jaco

Surf

Surf
Met het hele jaar door perfecte surf golven, vormen Playa Jaco en de omliggende dorpen het surf hart van Costa Rica. Playa Jaco is ideaal voor beginner en intermediair surfers, terwijl in het dichtbij gelegen dorpje Playa Hermosa elk jaar internationale surf competities gehouden worden.

Geniet van dagtochtjes
Playa Jaco is de ideale basis om de kust van de Stille Oceaan van Costa Rica te gaan ontdekken: mooie stadjes, perfecte surfbestemmingen, spectaculaire stranden, nationale parken, buitensporten en nog veel meer.

Werk aan je kleur
Het leven aan deze kant van Costa Rica draait om het strand. Onnodig om te zegen dat er oneindig veel mogelijkheden hier zijn om wat zonnestralen te vangen, van lange uitgestrekte zandstranden tot intieme baaien en alles wat ertussen ligt.

Vissen

Vissen
Een van de populairste activiteiten in Playa Jaco na surfen is sportvisserij, vooral onder de lokale bevolking. Je kan apparatuur huren en aas kopen in een van de vele winkels in de stad voor je aan wal gaat.

Ga wandelen
Doe je wandelschoenen aan en beklim het Miros Bergpad, die door het tropische woud heen loopt en geweldige panoramische uitzichten oplevert van Playa Jaco en het ernaast gelegen Playa Hermosa.

Vlieg!
Als vastzitten in een harnas en van boom naar boom slingeren voor jou als een leuk uitstapje klinkt, dan zijn er twee canopy circuits vlakbij Playa Jaco: Canopy Avontuur Jaco en Watervallen Canopy Tour.


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.